Procurorii au stabilit prejudiciul spargerilor lui Nicolae Stângu: 9.000 de euro

Pe 25 iunie a.c., polițiștii de la IPJ Caraș-Severin descindeau în două locații din Caransebeș într-un dosar privind furturi din locuințe. În urma descinderilor, Nicolae Stângu a fost dus la audieri.

Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți al Judecătoriei Caransebeș a decis arestarea preventivă a acestuia, pe unele bloguri s-a scris că prejudiciul pentru care ar fi fost făcute descinderile ar fi de 100.000 de lei, însă procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș au comunicat oficial acuzațiile și împrejurările reținute în dosar.

leader board 728 x 90 px

„În fapt s-a reținut că în noaptea de 1/2.05.2018 inculpatul (…) a pătruns fără drept și prin efracție într-o locuință situată în loc. Obreja, de unde a sustras bijuterii și sume de bani în euro, valoarea totală a prejudiciului fiind de 9.000 de euro. În cauză au fost efectuate percheziții domiciliare în mun. Caransebeș pentru identificarea bunurilor sustrase (…). Precizăm că efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal, activitate care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, ne-a transmis Maria Colțan, prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.