Marea deschidere, cu cadouri garantate! Casa Alex – din pasiune pentru casă!

explo 1000x200

Clădit pe patru piloni de bază, climat organizațional plăcut, atenție la nevoile clientului, sortimentare cu o varietate de produse și avantaje prin oferte competitive, cel mai mare magazin de bricolaj din zona Văii Carașului și până pe Clisura Dunării e pregătit să-și deschidă porțile!

Pragul Casei Alex, situată în Oravița, pe Strada Cloșca, poate fi trecut începând de vineri, 20 iulie, când încă de la intrare vă așteaptă o mulțime de cadouri, surprize și promoții de neratat. Acest concept, explică managerul Alin Torma, s-a născut din pasiune pentru casă: „După ani de experiență, dedicare și dezvoltare, Auto Alex deschide în Oravița noul concept de magazin de bricolaj, Casa Alex, un magazin cu care ne dorim să întâmpinăm nevoile clienților noștri, oferind o multitudine de soluții și produse pentru casă, la prețuri competitive”.

Întinsă pe 2.200 de metri pătrați, Casa Alex oferă soluții pentru toate nevoile celor care își construiesc, renovează sau modernizează un apartament, o casă sau un birou, dar în egală măsură pentru amenajarea unei grădini. 50 de angajați ai magazinului stau în permanență la dispoziția clienților, iar modul în care sunt expuse produsele reduc foarte mult timpul de căutare al soluției ideale. Produsele sunt pentru toate buzunarele, în Casa Alex găsindu-se atât branduri de top, cât și variante mai accesibile.

Ca în orice mare magazin care se respectă și în Casa Alex vor putea fi făcute cumpărături cu plata în rate, prin Cetelem, BRD sau ING, dar va exista și posibilitatea comenzilor online. Veniți cu idei, la Casa Alex găsiți soluții!