Au plecat ardelenii, vin moldovenii!

Carol Gurgu, omul care a preluat şefia clubului din Valea Domanului, are mari bătăi de cap din cauza lotului de jucători şi e nevoit să aducă fotbalişti tocmai din Moldova.

Plecările lui Gică Barbu şi Cristian Bobar au dus şi la despărţirea mai multor jucători de FCM 2012 Reşiţa, astfel că, în momentul de faţă Roco Sandu nu se poate declara mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie. Pistol, Kovacs, Takacs, Tecsi şi Biţiş au plecat deja de la echipă, iar Dîrvaru şi alţi câţiva sunt încă nehotărâţi dacă să continue la Reşiţa. Jucători care până nu demult erau criticaţi şi catalogaţi drept mercenari au ajuns acum să fie „indispensabili”. Situaţia este cu atât mai îngrijorătoare cu cât Carol Gurgu spune că-i este foarte greu să găsească jucători care să-i înlocuiască pe cei plecaţi. În propria pepinieră nu s-au găsit nici de data aceasta prea multe variante, astfel că noul şef din Valea Domanului a trebuit să apeleze la jucători de care nu au nevoie echipele din Moldova. În aceste zile se încearcă alcătuirea unui lot cât mai echilibrat şi valoros pentru ca nu cumva FCM să trăiască în retur cu grija retrogradării. S-au făcut schimbări şi la nivelul băncii tehnice, Roco Sandu urmând să colaboreze cu Leo Doană şi Dan Potocianu. A fost pus deja la punct şi un program cu meciuri de verificare, dar şi un cantonament de zece zile, în perioada 13-23 februarie.

Comments

 1. Petru Fuchs says:

  Oare nu se gaseau jucatori mai ieftini si mai talentati in Bengazi sau Insulele Seychelles? Chiar cei mai potriviti sunt cei din Rascracanatii din Vale de Radauti? Sau domnul profesor Gurgu s-a gandit la moldovenii din Moldova Noua si cea Veche…Ca cei de peste gard, tinerii de la juniori, sau cei de la Gloria, Bocsa, Lupac (fosta mosie a domnului Gurgu) nu corespund nestiind sa faca un stop cu talpa, sa paseze cu latul si sa traga la poarta cu spitul….

 2. Bandu Daniel says:

  Pe vremea lui Cristi Bobar s-a spus ca sunt doar mercenari in Valea Domanului, au plecat majoritatea adusi de Bobar si Barbu, acuma cei care vin in era lui Carol Gurgu ce sunt……..??????????

 3. Avram Florin Marcel says:

  iarasi vine mosul la 80 de ani in Valea Domanului, aicia il citez pe Jean Calin.

 4. rossonerul86 says:

  Lumea vorbea ca in timpula madatului lui Cristi Bobar si al antrenorului Gica Barbu au fost numai mercenari, bine spus in titlul editie au plecat ARDELENII vin MOLDOVENII, Jean Calin din nou in Valea Domanului………….tind sa cred ca echipa asta nu este si nu va mai fi a orasului niciodata, este a domnului pr……………., acuma se da dovada ca Cristi Bobar a fost mazilit sa-si puna capat relatie cu fotbalul resitean.