Au început anul cu o victorie!

Echipa masculină de handbal a judeţului Caraş-Severin a disputat astăzi primul meci de verificare înainte de startul părţii a doua a Ligii Naţionale. Echipa lui Aihan Omer a dispus de Extrem Baia Mare, grupare din eşalonul secund, cu 25-23 (15-11).

Handbaliştii reşiţeni au abordat destul de relaxaţi primul test al anului şi asta s-a văzut. Cu Rohozeanu şi Stan reveniţi în echipă, primul după o perioadă mai lungă de accidentare, al doilea după o aventură în tricoul Timişoarei, HC Caraş-Severin a câştigat destul de greu în faţa unui adversar inverior, dar pregătirea e abia la început şi până la prima etapă e timp suficient pentru ca jocul echipei să arate altfel.

 Am început anul mai greu, dar cu o victorie. Adversarul a fost unul de liga a doua și noi am abordat prea relaxați acest joc. Am dorit să joace toată lumea și să mai și repetăm anumite sisteme de apărare și formule de atac. Au fost mai multe lucruri pe care chiar le-am testat în acest meci și mă bucur că am reușit să verificăm unele aspecte. Unii jucători au confirmat, alții mai puțin. Suntem și superstițioși. Am început cu o victorie un an nou calendaristic și sperăm să fie cât mai multe până la finele lui”, a declarat Aihan Omer.

HC Caraş-Severin joacă vineri, de la ora 17.30, un nou meci amical împortiva echipei Metaloplastika Sabac.