Bobar a bătut palma cu unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Bucureşti

Plecat din Valea Domanului la începutul acestui an, Cristi Bobar este gata să preia conducerea unui alt club de Liga a III-a, patronat de un milionar în euro.

Cristi Bobar s-a înţeles în mare cu milionarul Nicolae Nae, patronul lui CS Ştefăneşti, şi, dacă şi ultimele detalii vor fi rezolvate, e foarte posibil ca mâine să se perfecteze actele, iar fostul preşedinte al clubului reşiţean să preia conducerea grupării care e pe locul doi în Seria a III-a. Bobar a purtat negocieri cu mai multe cluburi, printre care şi Dinamo, unde e dorit de Negoiţă, însă problemele de la nivelul acţionariatului clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare au amânat această colaborare. „Sunt de o săptămână în Bucureşti, am analizat atent toate oportunităţile şi cred că varianta Ştefăneşti este în momentul de faţă cea mai bună pentru mine. Acolo e un proiect îndrăzneţ, se vrea performanţă şi cred că vom oficializa totul cât de curând”, a declarat Bobar.

În aceste zile, CS Tunari negociază o colaborare pe linie sportivă cu un club în ascensiune din Liga I. Bobar ar urma să gestioneze acest parteneriat, a recunoscut acesta.

Comments

 1. Petru Fuchs says:

  Stefanestii de Jos sau Stefanestii de Sus? Aia de Sus sunt pe locul 2 in seria a 3-a a ligii a III-a, iar ce de Jos sunt tot pe locul 2, sunt aceeasi, dar la 9 puncte de prima clasata AS Berceni….Al treilea sat din comuna Stefanesti este Cretuleasca, fara nicio aluzie la parul lui Bobar dupa prima infrangere….

 2. gusca says:

  O comuna isi doreste promovarea in divizia B. Echipa municipiului Resita are obiectiv mentinerea in liga 3.Sesizeaza cineva diferenta ? Felicitari Cristi ! Bafta !

 3. rossonerul86 says:

  Succes si mult noroc macar acolo sa fi lasat, o comuna cu un sfert din locuitorii Resitei isi doresc promovarea si la noi sunt obiective de salvare de la retrogradare, asta este diferenta dintre oameni. Bafta Cristi si suntem mandri de tine.

 4. Dorin says:

  “Patronat de un milionar în euro” vă spune ceva? Sunt curios câţi dintre reşiţenii de rând, care comentează aiurea, ar contribui cu bani pentru salvarea echipei “mult iubite”…