Galeria, cel mai important transfer

Muncitorul Reşiţa s-a reunit la începutul săptămânii în vederea începerii pregătirii pentru partea a doua a campionatului Ligii a III-a de fotbal, care nu se anunţă a fi deloc uşoară pentru elevii lui Lolea.

Fotbaliştii de la Muncitorul au revenit la antrenamente după vacanța de iarnă, primele şedinţe de reacomodare la efort făcându-le la Complexul Sportiv Francisc Vaștag. La primul antrenament din acest an au luat parte exact aceiaşi jucători pe care Lolea i-a folosit în tur. Există însă şi câţiva tineri care, dacă vor convinge în partidele de verificare, vor fi cooptaţi în lotul echipei de pe locul opt în Seria a V-a din Liga a III-a.

“Deocamdată rămânem pe nucleul cu care am încheiat turul de campionat. Suntem în discuții cu niște jucători tineri și foarte tineri. Sperăm să se concretizeze cât mai multe. O să trebuiască să avem o discuție cu conducerea clubului și sperăm să mergem și în cantonament. În acest retur de campionat avem același obiectiv pe care l-am avut și în turul campionatului, acela de a practica un fotbal frumos, de a câștiga cât mai multe meciuri și să ne clasăm în partea superioară a clasamentului”, a precizat Viorel Lolea, directorul tehnic al grupării din Lend.

Idiferent cine va semna cu Muncitorul, cel mai important “transfer” al iernii rămâne mutarea Guardiei Rosso Nera din Valea Domanului la meciurile echipei lui Lolea.