Gugulanii pun la cale strategia pentru retur

Staff-ul tehnic, cel administrativ şi oamenii care susţin financiar FC Caransebeş se întâlnesc astăzi pentru a stabili viitorul echipei.

 Printre iubitorii de fotbal din Caransebeş au circulat tot felul de zvonuri potrivit cărora mai mulţi jucători au plecat la alte cluburi şi echipa-fanion a oraşului se desfiinţează. Reunirea ceva mai târziu a lotului a alimentat şi mai multe aceste zvonuri, dar Lucian Manole, directorul tehnic al FC Caransebeş, i-a liniştit pe microbişti. „A existat, într-adevăr, o oarecare stare de incertitudine. Acum, însă, se pare că toate lucrurile merg într-o direcţie bună… Într-o discuţie pe care am purtat-o recent cu finanţatorul clubului FC Caransebeş, Marian Copilu, şi cu preşedintele Cosmin Popovici, am căzut de comun acord ca reluarea pregătirilor să se facă în data de 28 ianuarie, respectiv începerea, efectiv, a antrenamentelor, preconizându-se şi un cantonament centralizat”, a declarat Manole.

Mai multe se vor pune la punct în cadrul întâlnii de astăzi pe care o au diriguitorii clubului caransebeşean. „Vor fi prezenţi şi jucătorii pentru a se stabili cu cine se continuă, se va face renegocierea contractelor şi împreună cu cei care sunt cu sufletul deschis şi doresc să continue activitatea la Caransebeş. Trebuie să înţeleagă că peste tot, în fotbalul românesc, este o situaţie destul de delicată. Cu finanţatorul şi cu cei care ne-au acordat tot sprijinul, respectiv Consiliul Local Caransebeş şi personal domnul primar Marcel Vela, vrem să ducem activitatea fotbalistică şi tradiţia oraşului mai departe, pentru că ele nu au voie să dispară. Indiferent sub ce formă se va continua, important este ca această echipă să-şi menţină blazonul şi să-şi etaleze calităţile pe care le-a demonstrat atât în anii trecuţi, cât şi în turul acestui campionat”, a mai spus Manole.