Atenție, se filmează! Județul Caraș-Severin, luat cu asalt de vedetele momentului!

1000x100

Județul Caraș-Severin se transformă din nou într-un platou de filmare pentru cea mai nouă producție pusă la cale de Iura Luncașu. Regizorul „Ghinionistului” s-a întors în Banat și pregătește un nou film, cu vedete una și una.

Cea mai nouă producție semnată de Iura Luncașu începe să prindă contur. Așa cum ne promitea în primăvară, regizorul revine în Banat pentru a turna cel mai nou film: o comedie polițistă. Prima zi de filmare s-a încheiat ieri, la Timișoara, însă de joi toată nebunia se mută în Caraș-Severin, pentru început, la Văliug, un loc pe care se știe deja cât de mult îl iubește Iura Luncașu.

Filmările în zona Văliug vor dura două săptămâni, după care totul se mută la Oravița pentru 9 zile, în orașul pe care a decis Iura să se axeze în această producție. „Se potriveşte foarte mult cu Oraviţa, că este un oraş aproape de Serbia şi în poveste apare un tranzit cu Serbia. Și secvenţe de la Ponton vor fi incluse în film”, dezvăluia Iura Luncașu pentru Express de Banat în luna aprilie.

CITEȘTE ȘI: Încă un oraș din Caraș-Severin se pregătește să devină… star de cinema!

Totul prinde contur, iar o parte din vedete sunt deja în zonă, pentru primele secvențe filmate deja la Timișoara. Vă dezvăluim doar câteva nume: Sandra Izbașa, Gică Craioveanu, Sali Levent, Augustin Viziru, Horia Brenciu, Diana Dumitrescu, Ana Baniciu, Maria Popovici.

Ce alte vedete vor veni în Caraș-Severin, dar și cum decurg filmările aflați dacă stați cu ochii pe noi! Urmează o lună de foc! 😉

Sursă foto: Arhivă