Încă un oraș din Caraș-Severin se pregătește să devină… star de cinema!

po 1000x100px (3)

După ce Reșița și împrejurimile au ajuns pe marile ecrane din toată țara prin intermediul „Ghinionistului”, un alt oraș din Caraș-Severin se pregătește să devină „vedetă”. De data aceasta, într-o comedie polițistă.

S-a îndrăgostit de locurile și oamenii din Caraș-Severin și a promis să revină. Și se ține de cuvânt! Nu o dată, ci de 4 ori! Regizorul Iura Luncașu a dezvăluit, într-un interviu pentru Express de Banat, că are în plan 4 noi proiecte pe care le va filma în zonă.

„Deocamdată nu e nimic sigur, dar 80% vreau să fac pană în septembrie anul viitor 4 proiecte și toate în această zonă, începând de la Timişoara şi în toată zona Banatului. Îmi plac oamenii din Banat, ce vorbim, aia se întâmplă, îmi place în continuare acest entuziasm al oamenilor, pentru că eu aşa îmi aleg oamenii, cei care îl au pe «nu» în vocabular, pe mine mă pierd şi atunci mă retrag lângă oamenii care zic «da»”, ne-a spus Iura.

Și se pare că există oameni care au spus deja „da”, pentru că filmările pentru primul din cele 4 proiecte vor începe chiar în această vară. Toate vor fi comedii, însă de genuri diferite.

1000x200 dacus 02

„Comedii, asta pot să spun, pentru că mie îmi place să fac comedii, cele mai multe adevăruri se spun în glumă. Ca şi genuri, vor fi diferite: în unul mai multă comedie romantică, acesta pe care îl fac în august este comedie poliţistă. Cu acesta sunt deocamdată în prospecţii, dar se potriveşte foarte mult cu Oraviţa, că este un oraş aproape de Serbia şi în poveste apare un tranzit cu Serbia. Și secvenţe de la Ponton vor fi incluse în film.

Despre celelalte 3, mi-am făcut o idee, dar nu am vorbit cu oameni. Dar primul este discutat, următorul va fi undeva în mai peste un an și după, în august-septembrie. Este unul singur, dar este partea 1 și 2 legate, un scenariu scris, poveste foarte tare”.

Iura Luncașu este decis să nu se grăbească în privința lansării filmului concentrat pe zona Oravița. Regizorul spune că, cel mai probabil, va alege toamna anului viitor pentru lansarea lui. În ceea ce privește distribuția, nu vor lipsi nume mari din industria românească, pe care însă ne-a rugat să nu le facem încă publice. Vă spunem doar atât: așteptați-vă să revedeți și actori care au făcut senzație în „Ghinionistul”.

Banner night theater LightsON TM 2023 1000x100px