Atenție, se anunță temperaturi de -17 grade Celsius în noaptea de Revelion!

După câteva zile de ninsoare, gerul pune stăpânire treptat pe județul Caraș-Severin. Cea mai joasă temperatură din această săptămână se estimează că va fi chiar la trecerea dintre ani.

Pentru miercuri noapte, site-urile de specialitate anunță temperaturi foarte scăzute atât la Reșița, cât și în celelalte orașe ale județului Caraș-Severin. În municipiul reședință de județ mercurul va coborî până la -17 grade Celsius în cursul nopții, iar același lucru se va întâmpla și la Moldova Nouă, Oravița și Bocșa. Mai frig în noaptea care marchează trecerea dintre ani va fi la Caransebeș, unde potrivit The Weather Channel se vor înregistra -18 grade. Aceeași temperatură se va resimți și în Valea Bistrei, în orașul Oțelu Roșu, dar și la Anina.

De o temperatură mai ridicată, dar tot cu multe grade în minus, vor avea parte locuitorii din Băile Herculane, unde se anunță -13 grade Celsius. Faptul că vremea a luat-o razna nu mai e o noutate, dar mercurul din termometre este mai scăzut în această perioadă cu mult față de Canada, țară recunoscută pentru temperaturile record pe care le înregistrează cu minus.

FOTO: http://cimitirulcalvin.blogspot.ro

banner 1000 x 100 hd

Comments

 1. mihai says:

  temperaturi mai scazute ca in Canada?
  D-na Daria, probabil nu aveti prieteni prin povincia Québec sau Ontario.
  Ca , jurnalista trebuie sa va mai informati. Daca nu aveti unde, iti scriu adresa de meteo. meteomedia.ca
  Spor la treaba.
  s.p. marti pe miercuri se anunta …-26grade in Montreal