Atenție la hoții fără majorat! Minorii au nota 10 la furt!

Una dintre cele mai recente ocupații ale cărășenilor care nu au ajuns încă la vârsta majoratului se pare că este furtul. Asta ar putea explica și rezultatele dezolante de la capacitate. Doi puști au fost prinși cu mâța-n sac și cu mâinile pline de bunurile furate de la alții.

În cursul zilei de 8 septembrie poliţiştii reșițeni au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de furt pe numele unui minor în vârstă de 16 ani. Acesta a fost surprins de locatarii unui bloc de pe aleea Gladiolelor în timp ce încerca să sustragă mai multe bunuri şi scule de la etajul patru, mai exact din uscătoria blocului.

Un alt minor, în vârstă de 15 ani, a fost surprins de doi cetăţeni în timp ce încerca să pătrundă într-un bar din localitatea Ruschiţa pentru a sustrage bunuri. Minorul a fost reţinut de cei doi cetăţeni până la sosirea echipajului de poliţie. Şi în acest caz a fost întocmit un dosar penal.

Cum așchia nu sare departe de trunchi, minorii au luat exemplul „bun” de la cărășenii mai mari. Tot în cursul zilei de ieri, pe raza municipiului Caransebeş, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J.Caraş-Severin au identificat şi reţinut un bărbat de 28 de ani pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei emis pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat.

Pe numele acestuia a fost emis un mandat de executare a trei ani de închisoare, întrucât a fost surprins în timp ce încerca să sustragă cablu interurban de telecomunicaţii de pe raza municipiului Reşiţa.

tmc 640

Comments

 1. Doru says:

  In varsta de 76 de ani, o femeie cere ajutorul semenilor sai. Copilul acesteia, Ion Istudor, stabilit in Germania, a decedat intr-un accident in luna aprilie a acestui an. Mama, Ana Istudor a aflat tragica veste abia in urma cu o luna si incearca din rasputeri sa duca trupul neinsufletit al copilului ei in tara.Pentru ea este imposibil sa razbeasca de una singura si din acest motiv, solicita sprijinul nostru pentru a reusi sa stranga suma de bani necesara pentru a-si ingropa fiul acasa. Cine doreste sa contribuie la ajutorarea acestei femei , cu orice suma, poate sa o faca la banca Raiffeissen in conturile urmatoare>
  Lei -RO72RZBR
  0000 0600 0824 6231
  ori in euro in contul >
  RO98 RZBR
  0000 0600 1532 7054