Atenție, imagini șocante! Caz incredibil de cruzime pe șoseaua de centură a Reșiței!

Un reșițean a alertat astăzi autoritățile, după ce a găsit într-un container, în apropiere de Fabrica de Oxigen, capul unei căprioare măcelărite cu cruzime.

Voluntarii Asociației WWF au luat măsuri imediat! Au anunțat autoritățile, care s-au deplasat imediat la fața locului. Gestul de cruzime al vânătorilor, cel mai probabil, este un autentic caz de braconaj. Poliția, Direcția Silvică și ITRSV fac acum ample controale pe tema acestui subiect.

„Trebuie verificat dacă a fost autorizată o partidă de vânătoare pe fondul gestionat de Ocolul Silvic Reșița sau cele dimprejur. Vom vedea cine a participat, ce drept de recoltă exista în autorizație, după care cei care au participat la partidă trebuie audiați. Așa ceva este incredibil! Nu poți vorbi de pasiune pentru vânat sau vânătoare și nici despre nevoia de a vâna pentru hrană”, a declarat revoltată Raluca Crîsta, din cadrul WWF, pentru Express de Banat.

caprioara ucisa

Căprioara găsită în container era tranșată fără milă, după care capul și măruntaiele au fost aruncate le gunoi. Rămășițele au fost ridicate de poliție. Voluntarii spun că este o premieră gestul plin de cruzime depistat astăzi. Cel mai probabil, este vorba despre un caz de braconaj. 

Ancheta va fi condusă de IPJ Caraș-Severin.