Atenţie! Escrocul Zache a ieşit din puşcărie!

Omul care adună plângerile penale una după alta pentru fel şi fel de escrocherii, pe la mai multe instanţe din ţară, se bucură din nou de libertate, fie ea şi cu anumite restricţii.

Zaharia Ghimboaşă, zis Zache din Iablaniţa, a devenit un personaj foarte cunoscut organelor de cercetare penală. Acesta are mai multe dosare pentru înşelăciune cu cecuri false, spălare de bani şi evaziune fiscală. După mai multe solicitări ale procurorilor de a-l aresta preventiv, Zache a ajuns în arest la mijlocul lunii august, ca urmare a unei decizii a Curţii de Apel Timişoara. Săptămâna aceasta, Tribunalul Caraş-Severin a respins propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive formulate de Ministerul Public şi a dispus înlocuirea acesteia cu măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru o durată de 30 de zile.

Procurorii au făcut contestaţie împotriva acestei soluţii, dar fără succes. „Curtea de Apel Timişoara a respins ca nefondată contestaţia Parchetului şi a dispus punerea de îndată în libertate, de fapt, în arest la domiciliul său din Iablaniţa. Nu are voie să ia legătura cu martorii şi cu părţile din dosar. Consider că este o soluţie temeinică şi legală”, a declarat pentru expressdebanat.ro avocatul Cosmin Bolosin.

Comments

  1. Ion Soparla says:

    Atentie! Escrocul Stanciu, este inca liber

  2. COL says:

    Zache esti ciumeg ce sa zic … i-ai facut si pe astia felicitari si la cit mai multe tunuri