ASU Politehnica a câștigat greu, în ziua în care s-a despărțit de Dănuț Bilia

ASU Politehnica a câștigat cu 1-0 pe terenul celor de la Metaloglobus București, cu gol marcat în prelungiri de Alexandru Cherecheș, după un meci destul de greu. În ziua partidei, așa cum expressdebanat.ro vă informa ieri, clubul a anunțat rezilierea contractului cu Dănuț Bilia. 

var bannersnack_embed = {“hash”:”bxp0o38jd”,”width”:728,”height”:90,”t”:1542807503,”userId”:35866376,”type”:”html5″};

Timișorenii au avut ocazii mai multe. După un șut al lui Herea ce nu i-a pus probleme lui Munteanu, Geantă a respins un șut al lui Plămadă. Au urmat două mingi trimise de Nicolescu peste și pe lângă buturi, după care gazdele au avut o ocazie mare la un șut al lui Potecea. Fotbalistul a tras plasat de la 18 metri, iar mingea se ducea sub transversală, însă Munteanu a fost pe fază și a respins. Înainte de pauză, și Timișoara a avut o ocazie importantă, după un șut al lui Cherecheș, respins de apărarea alb-violeților. Balonul a ajuns la Lazea, care a tras puternic, dar portarul Geantă a fost pe fază.

Elevii lui Cristi Popovici au început bine și repriza a doua. Valentin Andrei a tras de la 18 metri, fără să-l învingă pe Munteanu, iar Potecea a trimis pe lângă buturi. Timișorenii au dat o replică bună, cu Plămadă blocat de Geantă, și un șut puțin peste buturi al lui Bedea. În minutul 87, Herea a centrat în careu, însă Niculae și Potecea s-au încurcat reciproc. Lovitura au dat-o oaspeții în prelungiri, când Cherecheș  a marcat cu un șut din lateral, de la 14 metri.

Metaloglobus București: Rob. Geantă – C-tin. Costache, Bg. Panait, Sava, Negotei (min 46 N. Buzea) – Mino Sota, Vl. Vlad, Val. Andrei – Ov. Herea, Şt. Niculae, Potecea

ASU Politehnica: D. Munteanu – Jurj, Mera, Scutaru, Cherecheş  (min 93 Cojcoaru)- Lazea, Nicolescu – Bedea, Bozian (min 75 Miholca), Schieb – I. Plămadă

Duminică de la ora 14, Politehnica joacă pe terenul celor de la Chindia Târgoviște.

Sursă foto: titusemanuel.ro