UPDATE. ASU Politehnica a plecat în „expediție” spre capitală, pentru două jocuri. Primul, cu Metaloglobus București

ASU Politehnica are parte de două jocuri în deplasare în săptămâna cu ultima etapă din tur și prima din retur, iar cum partidele sunt în zona Munteniei, echipa va rămâne la Snagov. Primul joc, cel de miercuri, va fi pe terenul sintetic al celor de la Metaloglobus București.

Echipa nu trece prin cea mai bună perioadă, deoarece nu a mai câștigat de cinci meciuri, chiar dacă în ultima rundă a remizat cu Pandurii. Meciul de la București va fi și primul jucat de bănățeni sezonul acesta pe un teren sintetic. „Au doi-trei jucători cu experiența ligilor superioare. În această seară voi intra în studiul mai amănunțit al adversarului. Partida se va desfășura pe o suprafață sintetică, pe care noi nu ne-am antrenat în această perioadă, pentru că toate meciurile le-am jucat pe iarbă. Vom avea o singură zi la dispoziție sau maximum două să ne acomodăm la o astfel de suprafață. Încercăm să scoatem maximul până la finalul acestui sezon”, a declarat Cosmin Petruescu.

Alin Ignea spune că mai importantă este atitudinea echipei. „Trebuie să ieșim din pasa aceasta proastă, să câștigăm la Metaloglobus, pentru că nu acesta ne e locul. Nu e o problemă terenul, anul trecut am jucat pe iarbă și am mers și am bătut acolo cu 5-0. Asta e o scuză, că jucăm pe sintetic, că jucăm pe ploaie, că bate vântul. Dacă joci fotbal și ai atitudine, eu zic că poți câștiga oriunde. Metaloglobus e o echipă incomodă acasă. Au doi-trei jucători de execuție, ca și anul trecut și în plus, au și alt antrenor. A venit Cristi Popovici de la Bacău. Din ce îl cunosc eu, încearcă să joace fotbal, acum vedem cum va fi miercuri”, a precizat jucătorul.

Partida de la București începe miercuri, la ora 14 și nu este televizată. După acest meci, duminică bănățenii joacă pe terenul Chindiei Târgoviște.

UPDATE, ora 15.50

Potrivit unor informații neoficiale, ASU Politehnica se va despărți de Dănuț Bilia. Miercuri se semnează rezilierea, iar jucătorul va preda echipamentul. Fundașul nu se află în lotul care a plecat spre București.