,,Asta nu-i politică, e bălăcăreală!” Fostul prefect de Caraş-Severin, Gheorghe Cahniţă, are şi el viaţă bună după politică

Fostul prefect al judeţului şi fost director de mare companie naţională – Romsilva, Gheorghe Cahniţă, a coborât de pe scena politică acum mai bine de opt ani. Nu a intrat însă într-o viaţă de pustnic, departe de mediul de afaceri şi de vechile contacte făcute în anii în care s-a aflat în fruntea unui partid puternic.

,,Din 2005 lucrez cu societatea agricolă Agronorm vreo 1400 de hectare de pământ, iar de un an de zile am construit o sală multifuncţională la Vărădia, sus pe deal. Este în curs de finalizare şi o inaugurăm în septembrie“, a mărturisit Gheorghe Cahniţă pentru expressdebanat.ro.

Fostul prefect de Caraş-Severin nu duce dorul vieţii politice

,,La cum arată acum viaţa politică… Asta nu-i politică, e bălăcăreală. Că-i ia pe ăştia şi-i adună DNA-ul, bine le face. Că nu se mai satură odată… Viaţa politică era mai corectă, nu era chiar atâta corupţie. Nici chiar aşa“, apreciază cel care a fost reprezentantul Guvernului în teritoriu, care a mai adăugat o veche vorbă românească : ,,Găina de unde râşcâie, de acolo trăieşte. Dar râşcâie, nu ia tot pământul“. În opinia fostului om politic din eşalonul de frunte al judeţului, Parlamentul este din ce în ce mai slab şi poporul român are de ales în toamnă, dar nu va şti să profite de oportunitatea pe care o are.

Cum a fost trecutul

Gheorghe Cahniţă a intrat în atenţia mass-media în 1998, pe vremea când era şef la Romsilva şi a trebuit să dea socoteală unor serii de acuzaţii de deturnare de fonduri din banii publici, jaf în pădurile Caraş-Severinului şi petreceri cu partide de vânătoare. A stat pe tuşă o vreme şi a revenit pe prima pagină a ziarelor în 2004, direct pe funcţia de prefect, din partea PSD. Politicianul a fost exclus din partid în 2006, după ce a ocupat în trecut funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene, şi a fost ultimul prefect de Caraş-Severin din partea acestei formaţiuni politice, înainte de ascensiunea PDL la putere pe timpul Guvernelor Boc. 

Comments

  1. LuxPhotoFux says:

    Obiceiul prost de a scrie diacriticele la alte dimensiuni decat marimea fonturilor de baza se perpetueaza ca raia de la reper24h la expressdebanat. Vezi titlul cu prefectul!!! LA MULtI ANI TOVARASI!

  2. resitean says:

    Cand esti gazetar te mai si informezi, nu scrii doar ca sa ai material in pagina unui ziar! Omul despre care scrieti azi are o drama in familie: ieri tocmai si-a inmormantat sotia! Cat de inumani sa fiti si sa scrieti cat de bine traieste!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/