„Arta improvizaţiei şi a actorului”, proiect în premieră la Casa de Cultură Moldova Nouă

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Mijlocul acestei săptămâni vine cu o veste îmbucurătoare pentru tinerii din orașul de la malul Dunării, în special pentru cei pasionați de actorie. Pentru prima dată, instituția culturală din Moldova Nouă pune accent pe dezvoltarea personală organizând în acest sens un atelier sub titlul: „Arta improvizației și a actorului”. 

În perioada 19-21 februarie, începând cu ora 16.00, Casa de Cultură din urbea de la Dunăre va fi gazda unei acțiuni extrem de interesante în care tinerii (primii 30 de candidați care au completat formularul de înscriere) vor putea avea acces la un bagaj vast de cunoștințe, bagaj care are în prim-plan noțiuni despre autocunoaștere, comunicare, noţiuni despre înțelegerea potențialului propriu, precum și despre înțelegerea potențialului celor din jur, totul printr-o serie de exerciții, jocuri și modalități special concepute pentru a ușura adaptarea, impunerea și exprimarea în diferite grupuri sociale.

Această experienţă îi va ajuta pe cei implicaţi să găsească răspunsuri la întrebări precum:

– Cine sunt eu?

– Cine sunt ceilalţi?

– Ce sunt emoţiile şi cum le folosim într-un mod constructiv?

– Cum comunicăm unii cu ceilaţi pentru a ne face înţeleşi în cel mai eficient mod?

promovare banner maxagro Muzeul TM

– Cum ne ajută improvizaţia în viaţa de zi cu zi?

– Cum ne folosim imaginaţia, memoria, observaţia, vulnerabilitatea?

– Cum să lucrăm în echipă?

Atelierul este destinat celor care au împlinit cel puțin 14 ani, dar care nu depășesc vârsta de 19 ani. El va fi coordonat de Ștefania Marinescu, absolventă a secției de actorie de la Liceul de Artă „Ioan Vidu” din Timișoara și atestată în „Arta actorului și istoria teatrului”.

Eveniment organizat de Casa de Cultură Moldova Nouă cu sprijinul Primăriei Moldova Nouă.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/