Jandarm din Gorj, dispărut din Timișoara. Ultima oară a fost văzut când lua un taxi

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Un jandarm din Gorj care lucrează în Timișoara este căutat de polițiști. Mădălin Nisipeanu a dispărut duminică dimineața, ultima oară fiind văzut în timp ce urca într-un taxi, în zona Complexului Studențesc din Timișoara.

Tânărul de 23 de ani, din orașul Țicleni, județul Gorj, a absolvit anul trecut Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani, ca șef de promoție.

„Este colegul nostru. La momentul anunțării dispariției, colegul nostru se afla în liber, nu era în serviciu. Este absolvent din septembrie 2019, promoția septembrie 2019, absolvent al Școlii Militare de Subofiţeri Jandarmi de la Drăgăşani. Este militar în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara. El a fost șef de promoție, a absolvit ca șef de promoție, pentru acest lucru i s-a înscris numele pe placheta de onoare a instituției, a fost recompensat cu diplomă de merit, este foarte bine apreciat în rândul colegilor. A fost repartizat din Școala Militară în Timișoara”, a declarat purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” din Timișoara, Emilia Margareta Fînață, corespondentului Mediafax.

Polițiștii îi sfătuiesc pe cei care pot oferi detalii despre jandarmul dispărut să sune la 112.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș, Aurora Voicilă, spune că tânărul de 23 de ani a dispărut din Timișoara duminică, în jurul orei 04.20.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Mădălin Ionuț Nisipeanu ar fi plecat din zona Complexului Studențesc din Timișoara cu un taxi și până acum nu a mai revenit.

„Acesta poartă ochelari de vedere. Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie”, a spus Aurora Voicilă.

Vecinii din Țicleni, județul Gorj, ai lui Mădălin Nisipeanu au numai cuvinte de laudă pentru acesta.

„Nu se știe nimic despre el. Am vorbit cu fratele lui aseară, au identificat o mașină pe camere, nu apare numărul. E copil cuminte, a terminat liceul ca șef de promoție, la Bacalaureat a luat cea mai mare medie din Țicleni, era un copil la locul lui, nu a deranjat pe nimeni, nu e beizadea, nu e bătăuș”, a declarat, pentru Mediafax, Constantin Brănescu, un consilier local din Țicleni.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/