Încă o acțiune marca Robu. După „garajiada” vine „trotuariada”

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, anunţă că a început o amplă acţiune de reparare a trotuarelor din zona centrală a oraşului, pe care el însuşi a numit-o „trotuariada”. Foarte multe străzi sunt incluse în acest demers de amenajare cu plăci mari de pavaje.

După „garajiadă”, acţiunea de demolare a garajelor din Timişoara pe care Robu le consideră depăşite şi necorespunzătoare unui oraş modern, primarul Timişoarei a dat o denumire specifică unui alt demers de reamenajare a trotuarelor din zona centrală, „trotuariada”.

Vom avea trotuare superbe, realizate din plăci de pavaj mari şi frumoase, asigură edilul, care vor avea efect în imaginea şi în frumuseţea oraşului de pe Bega.

„A început trotuariada. Avem o hartă a trotuarelor care sunt în curs de amenajare cu plăci mari de pavaje, aşa cum v-am spus că se va întâmpla. Începem de la podul Decebal, pe bulevardul Revoluţiei, în continuare pe Proclamaţia de la Timişoara, până la piaţa Sf. Gheorghe, apoi pe Martin Luther, urmând  strada Hector, după care pe Brătianu, pe Michelangelo. În partea cealaltă se merge până la Miu, apoi pe bulevardul 20 Decembrie, pe Regele Ferdinand, pe C. D. Loga, până la Consiliul Judeţean, pe Mihai Eminescu, apoi în spatele Poştei Mari şi până la Spitalul de Copii şi în continuare până la podul Maria din faţa Catedralei”, a declarat Nicolae Robu, primarul Timişoarei.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

O acţiune similară de reabilitare a trotuarelor a început în urmă cu 2 ani, însă atunci nu au fost vizate trotuarele din zona centrală.

„Atunci mă refeream la trotuarele obişnuite care ajunseseră într-o stare de degradare destul de pronunţată şi m-am referit la străzi care nu au avut niciodată trotuare’’, a completat primarul.

Robu nu a dat însă o dată exactă când lucrările de reabilitare a trotuarelor se vor încheia.

 

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/