48,51 la sută dintre alegători s-au prezentat la urne în Caraș-Severin!

Secțiile de votare din Caraș-Severin s-au deschis la ora 7.00, astfel că organizarea scrutinului electoral decurge normal în județ.

În Caraș sunt 365 de secții de votare, iar până la această oră nu s-au înregistrat incidente deosebite.

UPDATE 1 – Potrivit raportării Biroului Electoral Central privind prezența la urne la ora 13.00, în Caraș-Severin se prezentaseră la vot 18,87 la sută dintre alegători. Procentul plasează județul pe locul 12 de la coadă. Ca și la celelalte scrutinuri electorale, în mediul rural din județ oamenii s-au mobilizat mai bine decât cei de la oraș.

La aceeași oră, 13.00, la nivel național s-au prezentat 21,14 la sută dintre românii cu drept de vot din mediul urban și 20,28 la sută dintre cei din mediul rural. Procentul privind prezența la urne a fost de 20,78 la sută.

UPDATE 2 – Până la ora 16.00, 35,10 la sută din populația cu drept de vot s-a prezentat la urne. În Caraș-Severin, prezența a sub media pe țară. 31,54 la sută dintre alegători exprimându-și opțiunea. Procentul plasează județul printre ultimele 10 din țară. Președintele BEJ Caraș-Severin, judecătorul Rustin Ciasc, a explicat pentru Express de Banat faptul că la Biroul Electoral nu s-a depus nicio sesizare până la ora 18.00, iar procesul electoral decurge liniștit și în condiții normale peste tot în județ.

UPDATE 2 – Potrivit datelor furnizate de BEC, la ora 19.00, 48,89 la sută dintre cetățenii cu drept de vot și-au ales președintele. În județ, 45,45 la sută dintre cărășeni s-au prezentat la urne. Procentul plasează județul pe ultimul loc în Regiunea de Vest.

UPDATE 3 – Ultima raportare a Biroului Electoral Central plasează județul Caraș-Severin printre ultimele zece din țară în ce privește interesul de a-și exercita dreptul de a vota.

Rămâi cu Express de Banat, revenim cu amănunte!

Comments

  1. Marin says:

    Salutam toti analfabetii care au votat cu Ponta!!