Aproape 50 de bilete de tratament pentru pensionarii cărășeni, în prima serie din acest an

pensionari

Pensionarii din Caraş-Severin au la dispoziție în acest an 19 serii de tratament balnear prin intermediul biletelor emise de Casa Națională de Pensii Publice.

Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) anunță că prima serie de bilete, asigurate în unitățile de tratament din proprietatea CNPP, începe în data de 19 februarie. Ca în fiecare an, CNPP va încheia contracte și cu alți operatori economici din turism, astfel că listei unităților aparținând instituției se vor adăuga și noile unități.

Pentru județul Caraș-Severin au fost stabilite 19 serii. Prima începe în 19 februarie, iar ultima, la finalul anului, în 3 decembrie. Pentru prima serie, pensionarilor din Caraș-Severin le-au fost repartizate aproape 50 de locuri în unitățile aparținând Societății de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacităţii de Muncă (TBRCM) SA

Pentru început s-a făcut repartizarea biletelor de tratament numai acelor hoteluri care sunt în proprietatea și administrarea CNPP, ulterior urmând să se facă achiziția și pentru celelalte hoteluri și să se facă repartizarea acestora. Pentru prima serie, județului Caraș-Severin i s-au repartizat un număr de 48 de locuri în unitățile TBRCM”, a declarat Dorin Brăilă, directorul Casei Județene de Pensii Caraș-Severin.

Cele 48 de locuri pentru prima serie de tratament au fost repartizate după cum urmează: 4 locuri la Bala, 28 de locuri la Buziaș, 2 la Covasna, 6 la Geoagiu, 2 la 1Mai, 4 locuri la Moneasa și alte 2 la Olănești.

Criteriile de acordare a biletelor de tratament pentru anul în curs și modelul de cerere pentru acordarea acestor bilete se găsesc aici: https://www.cjpcaras.ro/prima-pagina/bilete-tratament.

În ceea ce privește criteriile de acordare a biletelor de tratament, s-a aprobat ordinul comun al președintelui, care este afișat pe site-ul instituției noastre. În baza acestui ordin este făcut un sistem informatic și pe baza acestuia se introduc cererile, iar sistemul informatic stabilește punctajul și, totodată, face repartizarea biletelor de tratament. De asemenea, biletele de tratament pot fi depuse atât online, cererea se găsește pe siteul instituției noastre, precum și la ghișeul instituției. Afișarea repartizării automate se face la sediul instituției noastre, cât și pe site. Rog cetățenii cărora nu le sunt aduse la cunoștință repartizarea biletelor, să se prezinte sau să sune la telefonul care se află pe site-ul instituției, iar în cazul în care biletele repartizate nu sunt ridicare de către cetățeni, aceștia pot fi ridicate de următorii care au punctajul cel mai mare sau la liber, dar numai după ce biletele care au fost repartizate au fost refuzate”, a mai precizat șeful Casei Județene de Pensii Caraș-Severin.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/