Angajatul ANAF, spaimă în instituție. „Ne temeam să nu care țigări cu mașina de serviciu!”

 

Florin Șoameș, șoferul de care șefii se temeau că ar putea face contrabandă cu mașina de serviciu, a fost trimis în arest la domiciliu de judecătorii Tribunalului Timiș.

Acțiunea DIICOT, prin care au fost destructurate simultan trei rețele de traficanți de țigări care alimentau cu tutun piața din România, este una dintre cele mai ample din ultima vreme. Deși pare surprinzător, una dintre persoanele vizate de percheziții este un angajat al ANAF, respectiv al Biroului Vamal Reșița.

Acesta era renumit printre colegii săi pentru faptul că face contrabandă, dar regulile stricte prin care se concediază un angajat al statului le-a îngreunat munca șefilor instituției. Asta, chiar dacă se temeau că Florin Soameș ar putea să care țigări de contrabandă cu mașina branduită cu ANAF, pe care o conducea.

După audieri, Tribunalul Timiș a respins solicitarea DIICOT de arestare preventivă a inculpaților și a dispus arestul la domiciliu pentru  Chiran Ștefan, Balint Petre, Catană Sorin, Soameș Florin, Petre Valentin și cercetarea în stare de libertate sub control judiciar în cazul lui Dumitrașciuc Romică și Deak Angela.

Reamintim că DIICOT și Poliția de Frontieră au descins luni dimineață în 51 de locații din patru județe, printre care și Caraș-Severin.

Comments

  1. Radivoj Milenovici says:

    Si de ce BANDITUL asta a fost lasat si nu a fost denuntat de nimani pana acuma , nu cumva pentru ca si toti voi de pe la institutiile de stat sunteti si voi tot niste BANDITI SI SPAGARI ?!