Angajații TMK Reșița nu renunță la proteste!

salariati tmk

Deși conturile societății TMK Artrom au fost deblocate, ca urmare a unei decizii luate joi la nivelul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, salariații uzinei reșițene nu renunță la proteste. Oamenii s-au adunat și în această dimineață în fața societății, împreună cu liderii sindicatelor „Vatra” și „CNS Cartel Alfa”, anunțând o nouă revendicare.

Cei 770 de angajați ai TMK Artrom de la Reșița nu renunță la proteste. Oamenii vor certitudini și susțin că vor continua să iasă în stradă până își vor primi salariile. Pe de altă parte, pe hârtia sindicaliștilor a apărut astăzi o nouă revendicare, legată de prețul la energia electrică.

CITEȘTE ȘI: Angajații TMK Artrom își vor primi salariile! Conturile societății au fost deblocate!

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Vom continua protestele până când oamenii își vor primi salariile. Pe de altă parte, mai avem o revendicare care a apărut astăzi și care este legată de prețurile la energia electrică. Da, este adevărat, activitatea poate să se desfășoare în condiții normale de acum încolo, dar se poate bloca în orice moment din cauza prețului la energia electrică. Tocmai de aceea, considerăm că pentru a scădea din presiunea asta a prețurilor pe energia electrică, ar trebui să apară un surplus de energie, prin urmare vom solicita Guvernului să dea drumul la echipamentele energetice de tipul hidrocentrale și termocentrale care ar putea intra în funcțiune și care sunt blocate.”, a declarat Marian Apostol, președintele CNS Cartel Alfa Caraș-Severin.

Săptămâna viitoare, luni, protestatarii se vor muta în fața Instituției Prefectului Caraș-Severin.

CITEȘTE ȘI: Proteste la TMK Reșița! „Dacă guvernanții nu se trezesc la realitate înseamnă că sunt trădători de țară și de neam!”

banner 970 x 250