Angajații TMK Artrom își vor primi salariile! Conturile societății au fost deblocate!

marian apostol

Vești bune pentru salariații uzinei reșițene și nu numai, după ce reprezentanții Agenției Naționale de Administrare Fiscală au hotărât deblocarea conturilor TMK Artrom.

Anunțul a fost făcut de președintele CNS Cartel Alfa Caraș-Severin, Marian Apostol, care a ținut să le mulțumească celor care au crezut și încă mai cred în sindicat: „În sfârșit! Mulțumim celor care au crezut și mai cred încă în sindicat! Nu este o instituție perfectă, dar poate fi una extrem de utilă dacă oamenii îi sunt aproape. Mulțumim și salariaților de la TMK, singurii eroi ai acestei perioade.”, a scris Marian Apostol pe o rețea de socializare.

Așadar, prin Decizia nr. 1 din 24 martie 2022, semnată de președintele ANAF, Mirela Călugăreanu, conturile TMK Artrom au fost deblocate pentru „efectuarea de plăți esențiale pentru continuarea activității comerciale a societății TMK ARTROM, respectiv pentru plata drepturilor salariale ale angajaților, plăți către furnizori și instituțiile de credit”. În aceeași decizie se mai precizează și că: „plățile sunt autorizate cu condiția ca destinatarii acestora să nu figureze în lista din Anexa I la Regulamentul (UE) nr. 269/2014, cu modificările și completările ulterioare”.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/