Se cunosc șefii regionalelor !

Dezbătută în ultima vreme, regionalizarea se apropie tot mai mult de realitate. S-au stabilit șefii fiecărei regionale de la Garda Financiară și urmează să se stabilească adjuncții și personalul ce va pleca la Deva.

O întâlnire de astăzi cu primul nucleu al Gărzii Financiare de la nivel național va stabili următorii pași pe care trebuie să îi parcurgă instituția, astfel încât regionalizarea să aibă loc. Deocamdată, nu se știe cine anume va rămâne în cadrul instituției sau cât personal va fi lăsat în șomaj. „Au fost numiți cei opt inspectori generali la nivel de regiune și cei doi inspectori la nivel național. Nu se știe ce personal va pleca sau nu, nici numărul angajaților pe fiecare regiune, însă știm doar că vor rămâne 2000 de persoane angajate la nivel național”, a precizat Aurel Foghiș, șef în cadrul Gărzii Financiare.

Până când se va ști cu exactitate cine rămâne și cine pleacă, agenții economici trebuie să fie pe fază pentru că inspectorii din cadrul Gărzii Financiare sunt pe teren. „Până se va stabili ce și cum, ne desfășurăm normal activitatea, avem oameni în teren și supraveghem tot”, mai adaugă acesta. Regionala se va constitui la Deva, iar în curând se va stabili care sunt adjuncții fiecărei noi instituții.

Comments

  1. Ioan says:

    Ce regiuni, nu vedeti ca nimeni nu stie nimic.
    8 regiuni sau 10 regiuni sau cate!!!?
    In Constitutie scrie ca avem judete, vai de capul nostru si de tara asta!!!