Andrei Plujar expune motivele pentru care merită votul cetăţenilor: „Nu am furat, nu am trăit pe banii statului, nu am întins mâna pentru nimic de pomană”

Angrenat în lupta pentru un loc în Camera Deputaților cu ocazia alegerilor parlamentare din 6 decembrie, liderul USR Caraș-Severin, Andrei Plujar, lovindu-se de neîncrederea oamenilor față de actuala clasă politică, dar mai ales de întrebarea: „Tu ce ai făcut până acum să te votăm?”, a hotărât să vorbească atât despre calitățile pe care le deține pentru a schimba imaginea județului Caraș-Severin, cât mai ales despre ce anume îl diferențiază de ceilalți competitori înscriși în bătălia pentru Parlamentul României.

„În această campanie electorală m-am lovit destul de des de întrebarea: «Tu ce ai făcut până acum să te votăm?!». Înainte să le răspund acestor cetățeni care, pe bună dreptate, privesc un candidat nou cu neîncredere, am să le spun ce nu am făcut: nu am făcut politică până acum patru ani, nu am furat, nu am trăit pe banii statului, nu am deținut funcții publice și nu am întins mâna pentru nimic de pomană.”, a subliniat Plujar.

Cum unul dintre punctele sensibile ale județului Caraș-Severin și nu numai se referă la importanța existenței locurilor de muncă, un aspect definitoriu pentru a împiedica fenomenul depopulării, părăsirea celor dragi în speranța unui trai mai bun, departe de plaiurile mioritice, tânărul politician a punctat motivul pentru care se consideră altfel decât ceilalți care au reprezentat zona în ultimii 20 de ani, precum și lucrurile pe care a ajuns să le urnească în calitate de antreprenor, în lipsa unei funcții publice:

„Sunt un tânăr obișnuit la 34 de ani, care vrea să evolueze și care și-a dat seama că, pentru a putea rămâne în țară cu familia, trebuie să se implice mai mult în viața publică. Imediat după ce am terminat facultatea și masterul în economie, mi-am înființat propria afacere, care a produs, înainte de toate, locuri de muncă în Caraș-Severin, unde am plătit taxe și impozite la zi. Am început cu o firmă care angaja personal pentru unități medicale din Anglia. Atunci am cunoscut adevăratele drame trăite de cei care sunt nevoiți să își părăsească familiile pentru a avea un loc de muncă, iar acest lucru se întâmplă doar din cauza politicienilor care au distrus acest județ și care au furat speranța oamenilor de a avea o viață decentă aici, acasă. Acesta este principalul motiv pentru care, astăzi, candidez și nu cer altceva decât să mi se ofere șansa să demonstrez că eu și echipa USR-PLUS suntem #altfel”.

(E).

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/