De ce nu-i vede Andrei Plujar pe Ionuţ Popovici şi pe Silviu Hurduzeu demni de Parlamentul României? „S-au vândut lui Ion Mocioalcă şi au acceptat să fie marionetele acestuia”

Ferm convins că însănătoșirea României nu poate deveni o realitate cu reprezentanți care nu au știut decât să-și urmărească interesul propriu, Andrei Plujar, candidatul USR-PLUS pentru un loc în Camera Deputaților, deși mizează pe oameni tineri în politică, apreciază că locul fostei echipe de la cârma Consiliului Județean, respectiv Silviu Hurduzeu și Ionuț Popovici, nu este în Parlamentul României, ci acasă, motivele fiind extrem de simple: nepăsarea față de județ, în special supunerea de care au dat dovadă în fața lui Ion Mocioalcă, omul cu cinci mandate de parlamentar.

Dacă până mai ieri antreprenorul cărășan explica electoratului că fostul secretar general al Pro România, Ion Mocioalcă, nu merită încă un mandat în Parlamentul României, întrucât nu a mișcat un deget pentru dezvoltarea județului Caraș-Severin în cei 20 de ani de când reprezintă zona la București, astăzi, replicile tăioase sunt acum ațintite atât asupra fostului șef al Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu, candidat pentru fotoliul de deputat din partea PSD, cât și asupra secundului acestuia, Ionuț Popovici, aspirant pentru aceeași funcție din partea Partidului Mișcarea Populară – cei doi fiind catalogați de Plujar drept urmașii candidatului PSD pentru Senatul României, fapt care nu poate aduce prosperitatea, ci stagnarea.

„Ionuț Popovici este un politician care, timp de patru ani, a fost marioneta lui Ion Mocioalcă. La fel și Silviu Hurduzeu. Doi politicieni, aparent tineri, cu altă perspectivă, care, dintr-o dorință majoră de a ajunge într-o funcție publică, mai bine zis – la ciolan, au acceptat să fie marionetele acestuia. PMP s-a dovedit a fi un partid de Stânga, un satelit al PSD-ului, nicidecum un partid de Dreapta, așa cum clamează.”, a atras atenția USR-istul.

În același timp, liderul Uniunii Salvați România Caraș-Severin a ținut să le prezinte cetățenilor și alternativele unei astfel de clase politice, asta dacă electoratul va dori ca, după data de 6 decembrie, să fie reprezentat de oameni capabili să urnească lucrurile înspre bine:

„Aș putea merge în Parlamentul României alături de Luminița Dolângă, alături de Miroslav Tașcu-Stavre. Luminița Dolângă (candidat pentru Senat) a scris programul USR-PLUS pe educație. De cealaltă parte, Miroslav Tașcu-Stavre (aspirant în Camera Deputaților) este profesor universitar, expert în strategii de dezvoltare… De astfel de oameni are nevoie județul Caraș-Severin, astfel de oameni trebuie să facă legi în Parlamentul României, nu Ion Mocioalcă. Acesta din urmă a avut timp să ajute județul în cele cinci mandate de deputat, dar nu a dovedit nimic. Și atunci mă întreb: «De ce ar mai primi încrederea cărășenilor pentru încă un mandat?»”.(E)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/