Fără bani la saltea – investește #inspirat în imobiliare

gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Dinamica ultimilor ani în cea ce privește segmentul bancar, valorile ca activ și nivelul de bunăstare al fiecărui individ au condus la ceea ce este astăzi: interesul crescut pentru investițiile în imobiliare, cea mai sigură și inspirată alegere.

Nu este niciun secret faptul că românii încă își construiesc întreaga viață în raport direct cu locuința pe care o au în proprietate. Spre deosebire de străini care preferă să plătească chirie, în detrimentul călătoriilor și unei vieți sociale extrem de active, românii păstrează „tradiția” de a avea propria casă, cu riscul ratelor pe viață, dar cu certitudinea că o vor putea transmite din generație în generație, asigurând viitorul urmașilor.

În România să cumperi o casă este un obiectiv social asociat cu a fi independent și la un anumit  nivel de bunăstare și evident cu  avantajul de a avea atât utilitate, cât și valoare ca activ. Tradiționalele depozite la bancă, cu dobânzi negative, pentru care românii au optat atunci când au dorit să pună bani deoparte s-au transformat încet, încet în forme de investiții sigure și profitabile către piața imobiliară, ce au generat chiar și venituri lunare sub formă de chirii.

Politica monetară expansionistă, cu rate de dobândă reduse, a generat o fugă după „randament”, iar unii dintre deținătorii de capitaluri au fugit către piața imobiliară. Chiar dacă mulți spun că doar în orașele mari se fac astfel de investiții, nici orașele mici nu se lasă mai prejos, iar ca dovadă stă chiar prezența unor investitori imobiliari care au gândit, proiecte #inspirate, cu viziune și orientate doar spre un viitor sigur, așa cum este și exemplul celor de la City Center, cel mai modern complex imobiliar ridicat chiar în centrul municipiului Reșița. Este proiectul futurist a cărui carte de vizită poartă semnătura eleganței, spațiului generos și confortului și care prin achizițiile făcute până la această oră de către viitorii proprietari a demonstrat că oamenii își doresc cu adevărat altceva. Ceva fresh, modern, acel ceva la care poate doar au visat cândva.

Cumpărătorii care decid să investească în domeniul imobiliar, facil de gestionat, au tipologii diferite, sunt oameni informați, realiști și cu un singur scop comun: siguranță și noutate. Este cunoscut și demonstrat că investițiile în proprietăți sunt cele mai sigure și profitabile. Comparativ cu alte bunuri, proprietățile își cresc valoarea în timp și au avantaje pe termen lung și mai ales atunci când în joc este aruncat asul din mânecă și anume: locuințe decupate parcă din revistele Neckermann.

Când casa visurilor tale este creionată cu un design clasic sau modern, iar în locuința ta este integrată noua amenajare în conceptul mai larg de design, unde cei de la City Center au pus accent pe elemente decorative în trend, elegante și funcționale, nu poți decât să afirmi: „Da, este alegerea perfectă!”, iar feedback-ul spre viitorii cumpărători să fie unul cascadat.

Fiecare apartament din complexul rezidențial City Center are o particularitate proprie, iar în amenajare s-a ținut cont de aceste particularități în egală măsură cu identitatea întregului ansamblu. Este un complex rezidențial structurat pe  8 nivele. Primele două nivele vor fi vitrate, cu spatii comerciale si spații destinate profesiilor liberale și afacerilor “on office”. Cu un design aparte, următoarele 6 nivele alcătuiesc ansamblul ce cuprinde 71 de apartamente cu 2 si 3 camere, dar si apartamente de tip penthouse, cu suprafețe cuprinse între 50 și 220 mp. Parcarea va dispune de 46 locuri interioare/demisol – locatari + 20 locuri exterioare/parter – locatari și 35 locuri exterioare/demisol – public.

Cu asemenea caracteristici de invidiat, este absolut normal ca spațiile să se vândă la foc automat, un rol important în acest proces al vânzării ocupând-ul și reprezentanții City Center care îți stau la dispoziție zilnic, pentru toate informațiile suplimentare de care ai nevoie. Strada I.L. Caragiale, nr 16, etaj 3, din Reșița este locul unde îi poți găsi sau la numărul de telefon: 0739 39 50 30.

zpd publicitate Timisoara banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/