ANATOLIE LIBER: „Aquacaraș este solvabilă!”

Conducerea operatorului de apă-canal a susținut astăzi o conferință de presă, în cadrul căreia a adus în discuție situația financiară a societății, precizând că singura problemă care există, dar pentru care s-au găsit soluții de rezolvare este cea a corecției financiare aplicate de ANAF.

În momentul de față, problema celor 1,3 milioane de euro a fost rezolvată după ce Consiliul Județean, Consiliul Local Reșița și Primăria au garantat pentru Aquacaraș. Chiar și așa, în paralel, pe rolul instanțelor de judecată se află un proces în ce privește corectitudinea sancțiunii aplicate de fisc. Până ca judecătorii să decidă a fost nevoie de eșalonarea plății, întrucât operatorul de apă-canal nu ar dispune cash de toată suma respectivă.

„Menţionăm că SC AQUACARAŞ SA nu s-a aflat vreodată şi nu se află în insolvenţă. Din contră, este solvabilă, doar că debitele către ANAF de care am făcut vorbire nu pot fi achitate într-o singură tranşă, deoarece din nivelul cash-flow-ului trebuie asigurată cu prioritate plata taxelor şi impozitelor către bugetul de stat şi bugetele asigurărilor sociale, plata furnizorilor pentru a ne putea desfăşura activitatea în bune condiţii şi plata salariilor”, a declarat astăzi directorul SC Aquacaraș SA, Anatolie Liber, în cadrul conferinței de presă susținute.

celtic transilvania 1000x100px

Rămâi cu Express de Banat și află cum va rezolva Aquacaraș problema proiectului de apă-canal, de peste 120 de milioane de euro, care nu va fi gata la termen!

Comments

  1. Curiozitate says:

    O fi treaz când vorbește omu ăsta?

  2. dana says:

    DOmnule Liber, eu te-as zbura din functie din secunda unu. Cine te-a pus mai pe post?

  3. Dany says:

    Fie omul cit de prost ! Mintea i vine dupa post !nu este cazul dar politicul cam asta face ! Asa ca grijă cu cine votați !se poate și invers mintea să genereze postul si plusvaloarea ! Seaude la politic ? Mai căutați și oameni capabili ! Vom vedea , asteptam 2016 !!??