Amenzi pentru lucrările abandonate de pe șoselele din Timișoara. Lațcău: „Sunt mii de gropi în oraș rezultate din intervențiile de mântuială”

Primăria Timișoara trimite, începând de vineri, amenzi în valoare de 170.000 lei cei cărora au spart drumurile din oraș pentru a face diverse lucrări, însă nu au și readus carosabilul la starea inițială. 

Potrivit Primăriei Timișoara, în ultimul an, administrația a eliberat peste 2.700 de permise de spargeri și intervenție. Viceprimarul Ruben Lațcău spune că în oraș sunt mii de gropi rezultate din intervențiile de mântuială sau abandonate făcute de operatori și contractorii lor.

„Nimeni nu i-a luat la rost până acum, lucrurile se rezolvau printr-un telefon și o discuție cu «șefu», nu reparăm trotuarul că «am vorbit la primărie». S-a terminat cu «vorbitul la primărie». 170.000 RON e valoarea amenzilor la care lucrăm și pe care le trimitem. Avem nevoie să ne respectăm unii pe alții și să ne respectăm orașul. Nu putem să lăsăm cu săptămânile nisip și noroi printr-o intervenție pe care trebuie să o astupăm în 5 zile. Vreau să înțelegem cu toții că Timișoara nu mai este orașul nimănui sau al lui șefu’. Schimbarea nu se va întâmpla peste noapte, dar facem pașii spre normalitate.”, a declarat Ruben Lațcău.

leader board 728 x 90 px

Cei care ies pe teren să verifice starea carosabilului sunt inspectorii Direcției Tehnice din Primăria Timișoara.

 CITEȘTE ȘI: Gropile din Timișoara, astupate până în aprilie, promite primarul. Peste o mie de străzi, verificate de inspectorii trimiși pe teren