Amenzi în valoare de 28.000 de lei la Moldova Nouă: „Nu ne dorim amenzile dumneavoastră, ne dorim cetăţeni responsabili care să respecte regulile”

Bani cash
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Lipsa declarațiilor pe propria răspundere sau completarea imparțială a acestora ocupă prima poziție în clasamentul amenzilor date pe raza orașului de la malul Dunării. Până la mijlocul acestei săptămâni, numărul sancțiunilor a ajuns la 35, valoarea acestora fiind de nici mai mult nici mai puțin de 28.000 de lei.

„Pe raza orașului Moldova Nouă s-au dat undeva la 35 de amenzi, doar de către Poliția Locală. Suma este destul de consistentă: 28.000 de lei. Nu ne dorim banii dumneavoastră! Ne dorim o comunitate care respectă ordonanțele militare și solicitările pe care noi le avem către dumneavoastră. Ne dorim cetățeni responsabili care să respecte regulile și să accepte că, dacă dorim ca familiile noastre să nu sufere în acest moment îmbolnăviri sau, doamne ferește, decesuri, este recomandabil să rămânem în casă”, a explicat primarul Adrian Torma.

Edilul-șef îi îndeamnă în continuare pe cetățeni să nu părăsească locuințele fără să aibă asupra lor declarațiile pe propria răspundere prin care să-și justifice deplasările în oraș și le aduce la cunoștință celor care încă nu sunt la curent cu noile modificări faptul că ignorarea măsurilor impuse pe timpul stării de urgență, în special părăsirea domiciliului fără un motiv întemeiat, a obligat autoritățile să mărească valoarea amenzilor.

promovare banner maxagro Muzeul TM

„Trebuie să avem declarația pe propria răspundere pentru deplasarea pe care ne-am asumat-o în oraș. Cred că această regulă trebuie respectată de foarte mulți dintre noi. Aveți zece puncte acolo pentru care puteți ieși din casă. Vă recomand să respectați regulile, mai ales că, acum, amenzile au crescut foarte mult. Nu se va mai primi amendă de la 100 de lei până la 5.000 de lei, cu plata a jumătate din minim, adică 50 de lei. Acum cea mai mică amendă este de 2.000 se lei și dacă încălcați această restricționare veți plăti jumătate din amenda pe care o primiți. Deci, dacă veți primi 2.000 de lei amendă, veți plăti 1.000 de lei, în 15 zile. Dacă primiți 5.000 de lei amendă, din păcate, va trebui să plătiți jumătate din amenda pe care dumneavoastră ați luat-o: 2.500 de lei”, a mai ținut să scoată în evidență primarul orașului din Clisura Dunării.

 

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/