NEWS ALERT. Conduceri schimbate la Spitalul Județean de Urgență Reșița și DSP Caraș-Severin!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Se pare că în Caraș-Severin coronavirusul atacă și funcțiile de conducere ale instituțiilor cu răspundere maximă în această perioadă. Așa se face că cel mai mare spital din județ, precum și Direcția de Sănătate Publică vor avea noi șefi!

Potrivit unor informații neconfirmate încă oficial, la conducerea Spitalului Județean de Urgență Reșița revine Waldemar Murgu, după o „pauză” de aproximativ 3 săptămâni. „Nu fac niciun fel de comentariu”, a fost răspunsul fostului manager.

În ceea ce privește șefia Direcției de Sănătate Publică a județului, aceasta ar urma să fie preluată de doctorul Romeo Dumitrescu, cel care îl va înlocui pe Dan Miloș.

Cele două schimbări ar fi valabile pentru perioada stării de urgență, decizia venind în contextul în care activitatea tuturor unităților medicale este coordonată acum direct de Ministerul Sănătății.

promovare banner maxagro

UPDATE, ora 14.15

Confirmarea oficială pentru schimbarea conducerii la Direcția de Sănătate Publică din Caraș-Severin a venit acum de la purtătorul de cuvânt al instituției, Daniel Botgros: „Potrivit Ordinului 434 pe 10.04.2020 al Ministerului Sănătății, semnat de dr. Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, începând cu data prezentului ordin d-lui jr. Miloș Dănilă i se suspendă temporar, pe perioada stării de urgență, raporturile de serviciu. Prin Ordinul 435 din 10.04.2020, pe perioada stării de urgență, dl dr. Romeo Dumitrescu se numește pe funcția publică vacantată temporar de director executiv al DSP Caraș-Severin”.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/