Amenințări cu moartea pentru cetățeanul care l-a surprins pe polițistul de frontieră în timp ce primea mită!

La finele săptămânii trecute, Express de Banat relata un caz intrigant, după ce pe site-ul de socializare au apărut mai multe poze cu un polițist de frontieră care primea mită de la un șofer de tir.

Între timp, cazul a ajuns în atenția organelor de cercetare penală, după ce șefii Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră au decis să ia măsuri. Povestea însă pare să prindă și alte nuanțe, la fel de grave, mergându-se până la amenințări cu moartea.

CITEȘTE ȘI: SCANDALOS. Polițist de frontieră, surprins în timp ce primește mită!

Cetățeanul care a surprins fotografiile cu polițistul care primește motorină de la șoferul de tir are o nouă postare, la fel de intrigantă.

„Dragii mei prieteni de pe Facebook, după cum vedeți, din cauza faptului că am postat acele poze cu acel polițist de frontieră, viața mea este în pericol. Acest domn Gaby Stefănigă nu știu cine este, dar oarecum mă amenință că mă omoară, după cum vedeți în aceste poze mai jos… Să înțeleg că în ziua de azi dreptatea se plătește cu viața?! Interesant … Distribuiți! … Să vadă lumea. Vrei dreptate, te duci între patru scânduri”, a postat cetățeanul.

Reamintim că oficialii de la Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră au dat startul unei ample anchete, după ce pe site-ul de socializare, Facebook, au apărut o serie de fotografii cu un om al legii care primește mită. Pozele au făcut ocolul internetului.

Acuzele care i se aduc frontieristului Daniel Grigorie sunt extrem de grave, în cazul în care se dovedesc a fi adevărate.