Amenințarea a trecut. Alunecarea de teren a fost oprită!

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Comandamentul de urgență, convocat la sediul administrației publice locale, a decis punerea în siguranță a terenului vizat de alunecările de teren.

Astfel, responsabili din cadrul municipalităţii s-au deplasat încă o dată pe strada Aviatorilor, acolo unde pământul amenința să înghită două case. Împreună cu un topometrist, un proiectant şi un geolog au stabilit măsurile minime pe care le pot lua pentru reducerea efectelor alunecării de teren.

„În cursul zilei de astăzi, 16 ianuarie 2015, primarul municipiului Reşiţa, Mihai Stepanescu, şi o echipă din cadrul administraţiei publice locale s-au deplasat în zonă pentru a verifica modul de realizare a lucrărilor minime de punere în siguranţă a terenului (realizarea unui dren pentru preluarea apelor şi fixarea de martori pentru monitorizarea alunecării de teren). În cel mai scurt timp se vor estima lucrările de intervenţie necesare în această situaţie de calamitate”, se arată în comunicatul de presă transmis de administrația publică locală.

promovare banner maxagro

Pe „Aviatorilor” nu au fost înregistrate nici pagube materiale, nici umane.

publicitate tmc 640

Comments

  1. Viviana says:

    Felicitari! Un om caruia chiar ii pasa se orasul pe care il conduce! Daca si Resita ar avea parte de sprijin din partea Consiliului Judetean cum are Caransebes am fi mult mai sus, dar in loc de ajutor primim mai mult piedici…!