ION MOCIOALCĂ: ,,Aleșii locali cercetați penal se suspendă din partid!”

untitled design set 970x90 px

Primarii corupți vor părăsi PSD în acest an! Social-democrații sunt deciși să schimbe statutul partidului și să facă curat în rândurile celui mai important partid al stângii românești.

Partidul Social Democrat are în plan modificarea statului, destul de permisiv în prezent la capitolul ,,corupție”. Schimbările vor fi aduse în primăvara acestui an și se referă la excluderea din PSD a primarilor care au probleme cu Legea.

În momentul de față, numărul edililor social-democrați atinge un prag istoric în Caraș-Severin, liderii PSD afirmând în repetate rânduri că niciodată partidul de stânga n-a mai avut parte de atâția aleși în județ. Chiar și așa, mulți dintre aceștia fac obiectul unor ample cercetări ale oamenilor legii. Numai la finele anului trecut, Direcția Națională Anticorupție a demarat o amplă anchetă la Primăria Pojejena, acolo unde frâiele comunității locale sunt conduse de Mira Radovancovici, soția fostului edil condamnat la ani grei de închisoare, Omer Radovancovici.

Deși PSD este decis să facă ordine în rândurile sale, președintele Comisiei de Apărare și Ordine Publică și președintele filialei județene a PSD, Ion Mocioalcă, spune că același lucru îl așteaptă și de la opoziție, pentru că reforma nu poate fi aplicată într-un singur partid.

,,Cerem reformă doar la PSD? Iată că noi am început-o! Venim în martie cu un nou statut în care spunem că un parlamentar sau un om politic, pentru că aici vrând-nevrând trebuie să ne adresăm și aleșilor locali, care este cercetat penal, prin statut se suspendă din partid și după ce își rezolvă problemele revine sau nu revine. Un om politic care este condamnat este automat exclus prin statut din partid. Uite, noi facem aceste lucruri! Vreau să văd același lucru și la colegii noștri, și la partenerii noștri din opoziție. Noi cerem așa: dreptate, dreptate, dar numai pentru unii!, a spus liderul social-democrat în cadrul emisiunii Conversații, difuzată joi de Televiziunea Vest TV Reșița.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/