„Am făcut cel mai slab joc de până acum! Ne-au depășit la toate capitolele!”

Viorel Lolea a recunoscut cu fair-play superioritatea campioanei României, City’US Târgu Mureș, în meciul pierdut aseară de Muncitorul Reșița, pe teren propriu, scor 1-6, în prima etapă a campionatului Ligii I de futsal.

 

Campionii nu au mai intrat în Sala Polivalentă din Reșița ca anul trecut, cu nasul pe sus, când s-au văzut conduși cu 5-0 la pauză, ci au venit cu temele mult mai bine făcute și cu o altă atitudine. City’US a impus ritmul jocului din primul minut, a avut o circulație mult mai bună a balonului și în mai mare viteză decât Muncitorul, iar toate acestea s-au resimțit și pe tabelă. După 0-3 la pauză, Lolea a forțat revenirea în partea secundă, asumându-și în același timp riscuri foarte mari. A renunțat în ultimele zece minute la portarul Giurcanu, preferând să aibă superioritate în atac. Socotelile nu i-au ieșit însă cum și-ar fi dorit, pentru că elevii săi au marcat o singură dată, prin Breșneni, și au primit alte trei. S-a terminat 1-6, o înfrângere aspră în fața echipei care ne reprezintă în Champions League, dar care nu trebuie privită în niciun caz ca o tragedie.

„Din păcate am făcut cel mai slab joc al nostru de până acum, chiar în fața campioanei en-titre și ne-a costat. Am fost depășiți la toate capitolele. Nu avem nicio scuză. Am crezut că suntem pregătiți destul de bine pentru începutul campionatului, dar se pare că mai avem foarte mult de muncă. Ne prinde foarte bine pauza aceasta de campionat cu pregătirea naționalei pentru calificările la Campionatul Mondial. Trebuie să ridicăm capul din pământ, să mergem înainte și să spălăm rușinea în etapele care urmează. Nu am avut atitudine, nu am avut agresivitate pozitivă deloc și pur și simplu a fost cel mai slab joc al nostru”, a explicat motivele înfrângerii antrenorul Viorel Lolea.

Comments

  1. VASI says:

    LOLEA PARCA ZICEAI CA AI ECHIPA BETON CU ASTIA 2 STRAINI?SUNTETI PRAF.VAI MAMA VOASTRA.ASA ESTE CAND CREZI CA POTI SA LE FACI PE TOATE NAPOLEOANE(LOLEA).PRESEDINTE AJF,OBSERVATOR,ANTRENOR,POLITICIAN ETC. TINETI-O TOT ASA CA E BINE