Alte peste 100 de persoane, angajate la o lună distanță de Bursa locurilor de muncă!

Peste 100 de persoane au fost angajate, în ultima lună, după organizarea Bursei generale a locurilor de muncă. Dacă 60 dintre participanții la bursă au fost angajați pe loc, ceilalți au fost selectați pentru a susține un interviu la sediul firmelor la care și-au depus CV-ul.

Prima bursă generală a locurilor de muncă din acest an, organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Caraș-Severin în data de 7 aprilie, a atras 223 de persoane, interesate de cele 288 de locuri de muncă puse la dispoziție de cei 36 de agenție economici din Caransebeș și Băile Herculane.

60 de persoane au fost angajate pe loc, iar alte 131 de persoane (două din Caransebeș și 129 din Băile Herculane) au fost încadrate în muncă în decursul ultimei luni de la data desfășurării bursei generale, ca urmare a participării la interviurile susținute la sediile agenților economici.

CITEȘTE ȘI: Zeci de persoane, angajate pe loc la prima bursă a locurilor de muncă din acest an

„Cele două persoane încadrate în muncă din Caransebeș au ocupat locuri de muncă de șofer autocamion și manipulant mărfuri, iar persoanele încadrate în muncă din Băile Herculane au ocupat preponderent locuri de muncă din domeniul hotelier (ospătar – 17, femeie de serviciu – 15, lucrător comercial – 13, lucrător în bucătărie -13, asistent medical – 9, recepționer hotel – 7, bucătar – 5 etc)”, informează AJOFM Caraș-Severin.

Următoarea bursă a locurilor de muncă este programată pentru data de 20 octombrie (dedicată absolvenților), însă, în funcție de solicitările firmelor, Agenția poate organiza și alte burse de-a lungul timpului.

Informații suplimentare pot fi obținute la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Reşiţa, strada Traian Lalescu nr. 17, telefon 0255 212 160.