Zeci de persoane, angajate pe loc la prima bursă a locurilor de muncă din acest an

Cuib de vise 1000x100

În Caraș-Severin, bursa generală a locurilor de muncă, prima din acest an, a adunat, în cele din urmă, mai puțin de 40 de firme. Totuși, zeci de persoane au reușit să se angajeze pe loc.

Cu numai o zi înainte de bursa generală a locurilor de muncă, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Caraș-Severin anunța că 50 de firme vor participa, oferind un total de peste 400 de posturi. Totuși, în cele două orașe în care s-a organizat acțiunea s-au mai prezentat doar 36 de agenți economici, cu 362 de joburi.

La Caransebeș, cele 18 firme participante au pus la dispoziția doritorilor 74 de locuri de muncă. În Băile Herculane au fost prezente tot 18 societăți, cu 288 de joburi.

În total, 223 de persoane au trecut pragul celor două locații unde s-a organizat bursa locurilor de muncă. 114 dintre ele au fost selectate pentru angajare, urmând să susțină un interviu, iar alte 60 au fost angajate pe loc (două în Caransebeș și 58 în Băile Herculane).

STPT job 1000x200

CITEȘTE ȘI: Doar 50 de firme la prima bursă generală a locurilor de muncă din acest an! Ce joburi oferă?

„Cele două persoane încadrate la Caransebeș au ocupat locuri de muncă de muncitor necalificat, iar persoanele încadrate la Băile Herculane au ocupat locuri de muncă de bucătar (8), ospătar (4), lucrător în bucătărie (8), recepționer hotel (5), cameristă (5), băieș (3), femeie de serviciu (4), spălătoreasă (4), fochist (4), pompagiu (1), lucrător comercial (1), ajutor bucătar (2), ajutor ospătar (2), barman (2), maseur (2), cofetar (1), electromecanic (1), lăcătuș mecanic (1)”, informează reprezentanții AJOFM Caraș-Severin.

Lista detaliată a locurilor de muncă rămase neocupate poate fi consultată la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Reşiţa, str. Traian Lalescu Nr. 17, precum şi la sediile agenţiilor locale din judeţ, unde vor fi emise repartiţii persoanelor ce întrunesc condiţiile impuse de angajatori.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/