Alpinistul Coco Galescu îi ajută pe elevi să se regăsească!

Elevii Colegiului Național „C.D. Loga” au fost astăzi invitați la mișcare în cadrul proiectului „Fii activ, fii sportiv!”, desfășurat de grupul IMPACT din cadrul liceului.

Astfel, în amfiteatrul liceului a fost organizată o acțiune menită să prezinte elevilor modele de urmat în viața. Au fost prezenți alpinistul Cornel Galescu, antrenorul Dumitru Toc și elevul său Alexandru Popa, instructorul de fitness  Andra Popovici și atleta Liliana Danci. „Educația non formală este cel puțin la fel de importantă ca educația formală”, ne-a declarat profesor Daniela Fără. Astfel de acțiuni se organizează pentru a-i pregăti pe tineri ca viitori cetățeni responsabili.

„Dincolo de activitatea pe care am prezentat-o, aș vrea să cred că există un mesaj pe care îl vor înțelege și acela este dat de ideea de a fi tu însuți într-un context activ și dinamic. Așa ai posibilitatea să te regăsești pe drumul care-ți este destinat și, din păcate, există foarte multe persoane care ajung să treacă prin viața fără să știe, până la urmă, cine ar fi putut fi”, a declarat renumitul alpinist Cornel Galescu.

Comments

  1. Ppa says:

    Sunt oameni de exceptie. Pe care Statul nu-i respecta. In cazul Galescu ar trebui repus in functia de Viceprimar aplicandu-se aceeasi unitate de masura ca si in cazul Presedintelui tarii in relatia cu ANI. In plus ar trebui Statul sa-i achite si salariul aferent acestor luni de zile cat nu a fost Viceprimar. Nu se poate trece peste o nedreptate facuta de infractorul Georgescu fostul sef la ANI in prezent incatusat.