„Tangoul Iubirilor”, un spectacol unic în România, pus în scenă la Teatrul de Vest din Reșița!

Duminică, 29 martie, de la ora 19.00, are loc premiera spectacolului „Tangoul Iubirilor”, semnată de Arnold Schnitzler, în regia lui N.D. Vlădulescu, directorul teatrului.

Spectacolul va fi unul unic, de alt gen, diferit de tot ceea ce s-a pus în scenă până acum. „Am mare avantaj că am lucrat cu actori dedicați profesiei lor: Camelia Ghinea, Ana Maria Cizler, Marius Tudor, Florin Ibrași. Este un spectacol extrem de dinamic, iar laitmotivul, care unește toate cuplurile, este tangoul, un gen muzical de mare profunzime și de un mare erotism. Toată piesa se desfășoară pe un fundal muzical al tangoului și avem și câteva dansuri care se înscriu în contextul spectacolului extrem de bine”, a declarat Nicolae Vlădulescu.

Prin urmare, reșițenii își pot deja cumpăra bilete pentru premiera de duminică. Costumele actorilor au fost terminate în aceste zile, astfel că Teatrul de Vest este pregătit să își primească spectatorii.

Tangoul iubirilor

Despre autorul piesei, Arnold Schnitzler, se știe că a fost contemporan și prieten bun cu Freud, iar la vremea respectivă, în Austria și în Europa, unul dintre subiectele dezbătute intens era sexualitatea, un lucru tabu la noi în țară până nu demult.

„Schnitzler tratează acest subiect într-o manieră particulară în care el abordează raporturile de cuplu. Nu vorbește despre sexualitatea în sine, ci despre cum ea este abordată, cum este practicată. Nu are importanță în ce pătură socială te situezi. În acest context, invit pe toată lumea la spectacol, care este unul unic. Este un spectacol special, pentru că se înscrie și în proiect cu Teatrul Pygmalion de la Viena. După ce dăm premiera aici, între 2 și 4 mai, în cadrul acestui proiect, ne deplasăm în Austria. După aceea urmează să vină Pygmalion la noi cu Vânătoare de șobolani, care va avea premiera pe data de 10 mai, la Reșița”, a adăugat Vlădulescu, în cadrul unei conferințe de presă.

Tangoul iubirilor

Prețul unui bilet este 20 de lei pentru adulți, 15 lei pentru studenți și 10 lei pentru elevi. Spectacolul durează o oră și 10 minute și se anunță a fi unul furtunos și extrem de intens.