Alina Bărbulescu, obligată să treacă Dunărea cu bile de fier legate la picior! Singurul interes adevărat, Muntele Mic!

dunare

Romeo Dunca se joacă pur și simplu cu bacul de la Moldova Nouă! Fostul administrator al firmei care l-a administrat până ca șeful Consiliului Județean să ceară intrarea în insolvență rupe tăcerea!

SC Eoliana e deja istorie după ce consilierii județeni PNL au votat, fără să ridice vreo întrebare, la ordinul președintelui Dunca. Explica la vremea respectivă președintele urmărit penal pentru abuz în serviciu că la societatea Consiliului Județean și a Primăriei Moldova Nouă s-ar fi furat. S-ar fi furat motorină! Și mai spunea că imediat ce bacul de tip catamaran Baziaș 4 va fi eliberat de sarcinile prevăzute în contractul cu SC Eoliana va fi preluat de o firmă performantă, care va dezvolta turismul în Clisura Dunării. Evident, povești! Astăzi, 30 iunie, Baziaș 4 stă neclintit la mal. Iar Romeo Dunca vine în fața consilierilor județeni cu propunerea să înființeze o altă firmă. Împreună cu mai multe primării. Societatea care să administreze bacul. Practic, nu se schimbă nimic. În afară de numele societății și de faptul că vor fi mai mulți acționari. Ce a omis însă să spună președintele Dunca?! Intrarea în insolvență și, ulterior, în faliment, a SC Eoliana, atrage răspunderea asociaților. Cu alte cuvinte, datoriile societății vor trebui suportate de Consiliul Județean și Primăria Moldova Nouă. Bună afacere, nu?!

De ce sunt apele atât de tulburi la malul Dunării după ce Romeo Dunca și-a arătat competențele manageriale?! Ne spune Alina Bărbulescu, cea pe care șeful județului o acuzase că a scufundat Baziaș 4. „În aprilie 2021 mi s-a cerut să merg la Consiliul Județean să reziliez contractul pentru servicii de operare a bacului. Se dorea ca bacul să fie dat în pază unei anumite firme. Pentru perioada de pandemie, cât punctul de trecere a frontierei a fost închis și noi nu ne-am putut desfășura activitatea, eu am cerut suspendarea contractului de delegare până la deschiderea punctului de trecere a frontierei și să asigurăm noi, SC Eoliana, paza bacului. Asta ne-ar fi ajutat să supraviețuim financiar. Nu s-a dat niciun răspuns! Să nu mai spun că, în perioada de pandemie, nu s-au făcut lucrările de reparații la bac, lucrări care erau în sarcina Consiliului Județean. În 29 iulie, anul trecut, s-a reluat activitatea, dar în 13 octombrie mi-am dat demisia. La ședința AGA s-a cerut intrarea în insolvență a societății. Eu am venit cu propuneri să facem eșalonare de plată către ANAF, eu am făcut acțiuni în instanță și am obținut drepturile bănești pentru angajații care au fost obligați de pandemie să își înceteze activitatea. Nu au vrut să-mi semneze demisia, dar am înregistrat-o, am mers la Registrul Comerțului. Nu am vrut să particip la insolvența firmei, nu am primit niciun ajutor. Curtea de Conturi spune clar că asociații trebuie să finanțeze societatea. Nu ar fi existat aceste probleme financiare dacă nu era pandemia, aveam pregătite soluții. Părea mea este că putea fi salvată societatea dacă exista ajutor, dacă exista interes.”, a declarat Alina Bărbulescu pentru expressdebanat.ro.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Despre interese a vorbit și Eugen Băleanu, cel care fusese interesat de preluarea bacului. „Alina Bărbulescu nu putea face mai mult, a înotat în Dunăre cu bile de fier legate la picior!”, a concluzionat omul de afaceri de la Moldova Nouă. „Nu s-a făcut nicio publicitate de către Consiliul Județean acestui bac, doar ce am făcut noi! Domnul președinte Dunca nu a spus nimic, nu a zis nimic de bac, de Moldova Nouă, de dezvoltarea turismului aici, ci doar de munte! Nu e corect!”, a conchis fostul administrator SC Eoliana.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/