Alin Nica, anunț fulger despre candidatul PNL la Primăria Timișoara, în 2024

sedinta bpj 11 09
untitled design set 970x90 px

Liderul liberalilor timișeni și-a anunțat colegii de partid, duminică, în cadrul unei ședințe comune cu birourile de conducere PNL Timiș, PNL Timișoara și TNL Timiș, că pentru alegerile din 2024 va propune o nouă modalitate de stabilire a candidaților.

„M-am gândit să introducem în premieră în PNL Timiș alegerile primare. De ce m-am gândit la acest lucru? Simplu. Eu consider că prima condiție pe care trebuie să o îndeplinească orice candidat la o funcție publică este să fie dorit de membrii de partid. De aceea, vă propun să lansăm aceste alegeri primare în primul rând pentru candidatul la Primăria Timișoara. Oricine se poate înscrie în cursă. Candidații își vor face campanie în interiorul partidului și apoi urmează votul membrilor. Cel care obține majoritatea de voturi din partea membrilor PNL va fi desemnat candidat la Primăria Timișoara.”, a anunțat Alin Nica în cadrul ședinței comune.

Președintele PNL Timiș a mai spus că va elabora un regulament „clar și transparent”  pentru selecția celui mai „bun candidat la primărie”: „Putem apoi extinde acest mod de lucru și pentru consilierii locali, pentru cei județeni. pentru președintele CJT și pentru parlamentari.”, a mai spus liderul filialei PNL Timiș.

Declarațiile lui Alin Nica vin după ce în urmă cu o lună afirma că în cărți pentru Primăria Timișoara sunt patru liberali, între care inclusiv fostul primar Nicolae Robu: „Noi avem în momentul de față 4 posibili candidați pe care îi urmărim și în funcție de performanța lor publică ne vom hotărî care este cea mai bună variantă pentru PNL. Este Cosmin Tabără, este Marilen Pirtea, fostul primar Nicolae Robu și pot fi chiar și eu.”

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/