Artimon: „Încă mă gândesc dacă vin la Reşiţa!”

Cătălin Rufă a dat ca sigură venirea lui Alin Artimon pe banca tehnică a Metalului Reşiţa după plecarea lui Alex Pelici, însă actualul antrenor al lui FC Caransebeş a spus că va lua o decizie abia în această noapte.

Express de Banat a stat de vorbă cu Alin Artimon despre venirea sa în Valea Domanului, acesta declarând că lucrurile sunt ca şi rezolvate, numai că are o reţinere, aceasta fiind legată de oamenii cu care a lucrat la Caransebeş şi de ceea ce a realizat la Balta Sărată. „Încă nu sunt noul antrenor al Reşiţei. E corect ce spune domnul Rufă, am avut o discuţie astăzi, dar, sincer, mă gândesc încă. La Caransebeş am venit în special pentru Dan Alexa, după aceea m-am felicitat pentru alegere, cunoscându-l pe domnul primar, un om de onoare, un om de cuvânt. În condiţiile astea, am refuzat UTA şi am rămas la Caransebeş. M-am gândit în special la oamenii cu care lucrez şi la jucătorii pe care i-am convins să vină aici să lucreze cu mine. Analizez bine lucrurile, vreau să fiu eu ferm convins că e opţiunea corectă faţă de Caransebeş”, a declarat pentru expressdebanat.ro Alin Artimon.

Fostul jucător al lui Poli nu ar avea nevoie de timp pentru a-i cunoşte pe rosso-neri, deoarece i-a avut elevi aproape pe toţi. Mâine e aşteptat în Valea Domanului pentru a conduce primul antrenament în calitate de antrenor principal al Metalului, după cum a precizat preşedintele Rufă. „Astăzi, cunoscând grupul de la Vâlcea foarte bine, lucrând aproape cu toţi jucătorii, încerc să mă gândesc şi la mine. Decizia e grea. I-am spus lui Cătălin Rufă că e OK şi că vreau să lucrez cu grupul lui şi cu el, sunt şi prieten foarte bun cu Jean Turmacu, organizatorul de competiţii, dar mi-e incredibil de greu, mai greu decât am crezut, să renunţ la grupul pe care l-am format aici. Astă seară voi trage linie şi voi anunţa exact ce am hotărât. Dacă rămâne ceea ce i-am transmis lui Cătălin, atunci nu-l mai anunţ nimic, doar dacă mă răzgândesc am să-l anunţ. Eu în principiu mi-am dat acordul. Am lucrat cu foarte mulţi dintre jucători, cunosc foarte bine lotul de la Reşiţa, ei ştiu cum lucrez eu, am avut o relaţie foarte bună cu acest grup şi nu ar fi nevoie de timp pentru acomodare”, a mai spus Artimon.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Dane, nu te supara, dar faptul ca provine dintro familie cu tatal militian nu poate influenta pregatirea lui profesionala. Si Jiji provine din familie de oier. Consider ca Alin este omul potrivit in acest moment potrivit!