Aihan Omer a revenit la Reşiţa pe prietenie

Cunoscut ca fiind un antrenor scump, şi nici nu ar avea cum să fie altfel la cartea de vizită pe care o are, Aihan Omer are de obicei pretenţii mari legate de bugetul echipei pe care o pregăteşte, fiind conştient că doar cu investiţii importante se pot realiza mari performanţe.  

Cel mai titrat antrenor român din ultima vreme s-a întors la Reşiţa pentru un proiect pe termen lung, lucru confirmat atât de el, cât şi de conducerea clubului. Deocamdată însă, certă este doar prezenţa lui Aihan Omer pe banca tehnică, deoarece, proiectul pentru următorii cinci sau chiar şapte ani despre care s-a făcut vorbire nu a atras şi sursele de finanţare necesare.

Oficialii CS Caraş-Severin spun că salariul tehnicianului nu este o problemă, dar recunosc în acelaşi timp că nu ştiu deocamdată cu ce bani vor transfera în vară jucători, aşa cum au stabilit împreună cu Aihan Omer. “Ne bucurăm nespus că am reuşit să reîntregim vechea echipă tehnică şi, cu eforturi conjugate, vom încerca să încropim o echipă pentru un proiect îndrăzneţ. În ceea ce priveşte contractul domnlui Omer, nu e un efort financiar, a venit pe o prietenie veche”, a declarat Darian Ciobanu, preşedintele AGA al CS Caraş-Severin.

Consiliul Judeţean Caraş-Severin a aprobat un buget de 300.000 de lei lunar pentru echipa de handbal, bani suficienţi pentru o echipă de mijlocul clasamentului, nu însă şi pentru ceea ce au anunţat şefii clubului. Ciobanu spune că nu este o greşeală să anunţi un astfel de proiect înainte să existe şi banii care să-l susţină şi că totul se va rezolva din mers. “Încercăm să aducem sponsori puternici lângă echipă, domnul preşedinte ne susţine în demersul nostru de a aduce factori potenţi finaciar în susţinerea echipei. În ceea ce priveşte bugetul, deocamdată nu ştiu nimic, hotărârea Consiliului Judeţean a rămas în picioare. Suntem puţin atipici din punct de vedere al finanţării, suntem o echipă bugetară, nu vin alte unităţi alături de noi. Suntem înnsă în demersuri şi suntem încrezători că se va concretiza”, a mai declarat Ciobanu.

Comments

  1. handbalistul says:

    e bine ca a venit profesorul, chiar si daca nu se gasesc sponsori. e super meserias si asta se va vedea. o sa vedeti ca ia iar cupa challenge!