A descoperit-o pe super campioana Qatarului

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Fostul gimnast român a părăsit Lotul Olimpic în 2009 pentru a debuta ca antrenor în Qatar. În mai puţin de trei ani, reşiţeanul se poate lăuda deja cu performanţe deosebite.

Reşiţeanul medaliat la Olimpiada de la Atena din  2004 începe să culeagă roadele muncii depuse până acum atât de departe de casă. Răzvan a avut un final de an 2011 de excepţie, una din sportivele sale reuşind să obţină nu mai puţin de cinci medalii la Pan Arab Games. Shaden Woahdan, în vârstă de 16 ani, a făcut senzaţie la competiţia care s-a desfăşurat în Qatar. “Este, fără îndoială, cea mai bună sportivă pe care o antrenez. A luat medalii de aur la bârnă și sol, argint la sărituri și individual compus, și bronz la paralele. E o mare satisfacţie pentru mine şi sper ca ăsta să fie doar începutul. Spun asta pentru că mai vin şi alţii din spate. Există şi aici destul de mulţi copii talentaţi”, a declarat “şeicul” Qatarului.

Răzvan Şelariu locuieşte la Doha, împreună cu soţia sa, Camelia, antrenoare de gimnastică şi ea în Qatar, şi fiica lor, Sabrina Maria, alături de care duce o viaţă de invidiat. “Viaţa e mult mai liniştită aici, sunt mai mult timp alături de cei dragi. E o altă viaţă, altă cultură, altă mentalitate. Mă simt foarte bine, trebuie să recunosc”, a mai spus fostul gimnast român.

untitled design set 970x90 px

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157628774518221″]

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/