Cine sunt candidații PNL la alegerile parlamentare!

După ce în urmă cu aproximativ o săptămână, social-democrații și-au stabilit candidații pentru alegerile parlamentare, și liberalii au decis care este alegerea potrivită pentru ziua de 9 decembrie. Prin urmare, listele USL pot fi definitivate. 

Uniunea Social-Liberală și-a desemnat candidații care vor participa la alegerile parlamentare, stabilite pentru data de 9 decembrie.

Iosif Secășan este nominalizat pentru Colegiul Senat, Zona Bocsa, Otelu Rosu, Caransebes, Baile Herculane, Almăj, Moldova Nouă.

Valentin Rusu va candida pentru ocuparea unui post de deputat, pentru zona Oravița, Anina.

Surpriza pe lista de nominalizări a liberalilor vine de la Caransebeș, acolo unde pentru ocuparea unui post de deputat pentru zona municipiului de pe Timiș și Sebeș, a fost nominalizat Dan Laurențiu Tocuț (FOTO). Acesta este medic specialist ORL, consilier local la al doilea mandat, dar și vechi membru în Partidul Național Liberal.

“Pe actualul deputat Gheorghe Hogea din colegiul Caransebeș, îl vom susține pentru a reprezenta județul Caraș-Severin într-o funcție importantă în viitorul guvern USL. Totodată, sperăm să obținem în toate colegiile jumătate plus unu din voturile valabil exprimate, astfel încât să avem șapte parlamentari ai USL. Există posibilitatea ca pe votul politic, la redistribuirea de la nivel național, să intre în Parlament încă doi parlamentari din Caraș-Severin și din partea celorlalte partide”, a declarat Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin, pentru „Express de Banat”.

Comments

  1. a says:

    poate candidatii pdl…………