„Voi face lobby pentru Herculane și voi dezvolta turismul la Moldova Nouă”

Ion Tabugan, candidatul UNPR pentru ocuparea unui post de deputat în Parlamentul României, este pregătit să câștige alegerile. În urma înțelegerii semnate la nivel central între social-democrați și uneperiști, acesta va lupta alături de USL, pentru câștigarea alegerilor din data de 9 decembrie.

Ion Tabugan, candidat pentru ocuparea unui post de deputat la alegerile parlamentare din data de 9 decembrie, este pregătit pentru lupta care îl va aștepta în campania electorală. Acesta are o serie de planuri pentru dezvoltarea turismului din Caraș-Severin. Liderul UNPR, și-a propus un nou mandat pentru locuitorii din Colegiul 3, cu un rezultat de 50 la sută plus unu. „În Alianța de centru-stânga, cu PSD și PNL, în marea familie USL, încercăm să câștigăm toate cele cinci colegii de deputați și cele două de senatori. Ne-am propus să obținem peste jumătate plus unu din voturi. Numai așa putem să eliminăm concurența în cadrul Alianței!”, a declarat, în exclusivitate, deputatul Ion Tabugan pentru cotidianul online „Express de Banat”. Președintele UNPR Caraș-Severin este convins că USL va obține la nivel național peste 55 la sută din voturile electoratului din România.

Luptă pentru salvarea turismului

Parlamentarul de Caraș-Severin promite că dacă obiectivul din campanie i se concretizează, va lupta în continuare pentru promovarea turismului din Caraș-Severin.

„În primul și în primul rând, pentru mine, este prioritară dezvoltarea stațiunii Băile Herculane. Fiecare parlamentar se zbate în măsura în care poate fi ascultat și trebuie să facă lobby, ca să își promoveze județul. A doua zonă mare spre care îmi voi îndrepta atenția este Moldova Nouă, acolo unde, personal, m-am implicat în crearea celor 1.000 de locuri de muncă”, a subliniat deputatul, care nu așteaptă startul campaniei electorale ca să discute cu edilii-șefi din zonă. „Am purtat discuții cu primarul PSD Matei Lupu și, împreună, dorim să modificăm Legea care reglementează funcționarea parcurilor naturale. Acolo sunt multe restricții care blochează dezvoltarea turismului și chiar crearea unei infrastructuri adecvate”, a mai spus deputatul de Caraș-Severin, candidatul UNPR la un nou mandat de parlamentar pentru zona Băile Herculane-Moldova Nouă.

În Alianța de centru-stânga, cu PSD și PNL, în marea familie USL, încercăm să câștigăm toate cele cinci colegii de deputați și cele două de senatori”, Ion Tabugan

Comments

 1. gica says:

  Vrajeala de padurar tapinar.

 2. Hercules says:

  Pai nici nu ma asteptam altundeva, doar acolo e Grota Haiducilor cumparate de tine … Auzi dar poate scoti si impozitul de pe Herculane ca sa nu-l platesti nici pe ala, asa, de dragul turismului in Herculane

 3. wearered says:

  proasta afacere daca catiga asta iar colegiul

 4. eu says:

  hai cu tabugan ,victorie pe 9. frustrati sa taca, votati tabugan