Adrian Torma: „Dacă ministrul Tătaru gândește strategia cum citește în engleză, s-a terminat cu viitorul sănătății în România”

Candidatul PSD Caraș-Severin pentru un loc în Senatul României, Adrian Torma, speră ca electoratul să nu se lase păcălit de promisiunile liberalilor în data de 6 decembrie, promisiuni pe care le consideră un „copy paste”, fără aplicabilitate, acesta explicând și câteva motive pentru care cei care au condus România în ultimul an trebuie să plece acasă: lipsa debirocratizării, lipsa răspunderii în privința incidentelor medicale, lipsa soluționării problemelor pe segmentul sanitar.

„Cred că societatea civilă înțelege că promisiunile făcute acum de Partidul Național Liberal, pe lângă faptul că sunt un copy paste care nu are aplicabilitate, reprezintă dovada clară a lipsei de respect față de oameni. Liberalii cred că au un inel magic și pot rezolva orice problemă. Tot ce vă pot spune este că într-un an de când se află la guvernare nu am auzit decât scuze. Nu am văzut niciun pas făcut spre debirocratizare, spre digitalizare, dar am văzut foarte multe acuze la adresa altor partide. Este de vină Iliescu, Băsescu, Dragnea, dar în niciun caz vina nu le aparține. Zilele trecute l-am văzut pe ministrul Tătaru citind în limba engleză. Ei bine, dacă așa gândește și strategia cum citește în limba engleză, s-a terminat cu viitorul sănătății în România. Ne îndreptăm spre neolitic sau poate chiar mai grav.”, a ținut să atragă atenția social-democratul.

Referitor la cum are de gând să însănătoșească România formațiunea politică din care provine, dacă se va bucura de votul electoratului, edilul-șef al orașului Moldova Nouă în perioada 2016-2020 a ținut să creioneze următoarele:

„Până acum ne-am învârtit în jurul vorbelor, dar cred, sper și îi îndemn pe cetățeni să voteze trandafirii, să voteze PSD în această luptă, întrucât, pe viitor, noi să facem o alianță cu un partid de Dreapta sănătos și care înțelege că, doar împreună, putem rezolva lucrurile, fără răutatea aceasta viscerală și agresivitatea la adresa unui partid care nu mai este la guvernare de ceva timp, care, prin șeful de atunci al Guvernului, și-a dat demisia în momentul în care a avut loc un incident în mediul privat. Acum, nu și-a dat demisia nici măcar ministrul, când a avut loc un incident similar într-o clădire gestionată de minister, de guvern. Aceasta este dovada inechității deciziilor, iar cei care cred că PNL-ul va face pe viitor minuni de vitejie vreau să le aduc la cunoștință cazul Moldova Nouă, unde mândria, orgoliul, răutatea penelisto-pedistă, căci sunt și urmași ai PDL-ului, au blocat un oraș întreg pentru a-și urmări interesul lor. Așa vor face și cu România, dacă vor ajunge să guverneze după 6 decembrie”.

(E)