Marcel Vela: Caraș-Severinul va avea parlamentari PNL foarte buni! Dumitru Rujan e mai bun decât „tinerii” de la PSD sau șmecherii de la PMP!

Chiar dacă Valeria Schelean-Șomfelean nu mai candidează pentru un loc în Parlament, PNL are grijă ca județul Caraș-Severin să fie reprezentat în Camera Deputaților și Senat de oameni competenți, cu expertiză profesională și tineri cu o mare perspectivă politică.

„Caraș-Severinul va avea parlamentari PNL foarte buni în următorii patru ani, profesioniști, așa cum sunt în domeniile lor Ion Chisăliță și Jaro Marșalic, sau așa cum sunt Magda Lungu și Dumitru Rujan”, a spus Marcel Vela, liderul PNL Caraș-Severin.

Rujan e al doilea pe lista liberalilor pentru Camera Deputaților deloc întâmplător. Consilier județean timp de patru ani, reales în 27 septembrie pentru a face parte din Consiliul Județean Caraș-Severin, a primit însă propunerea PNL pentru a merge în Parlament. Marcel Vela a explicat de ce a mizat pe un tânăr antreprenor, care se alătură unor candidați cu mult mai multă experiență.

„Dumitru Rujan a fost consilier județean patru ani, a fost unul dintre cei mai activi consilieri, ca poziție, ca declarații, ca atitudine, ca evaluare. Este un întreprinzător care a creat locuri de muncă. PNL promovează tineri, el are ceva mai mult de 30 de ani. Am văzut un slogan al altui partid cum că ar promova tineri. M-am uitat și am văzut ce candidați au și nu știu cum văd tinerețea, de la 90 spre 60 sau de la 20 spre 40. În același timp, tinerii întreprinzători care au creat locuri de muncă, au expertiză în administrația publică eu cred că suferă mai mult pentru Caraș-Severin decât alți candidați care au venit din județul Timiș sau din București, care nu au creat locuri de muncă în Caraș-Severin, care nu au avut clipe grele de luptă în Consiliul Județean cu pesediști agresivi și fără diplomație în această competiție. Dumitru Rujan face față mai bine în Parlament decât cei veniți de la București sau de la Timișoara să candideze în Caraș-Severin, decât tinerii de la PSD sau șmecherii de la PMP!”, a explicat Marcel Vela.