Fără festivități de 1 Decembrie, la Caransebeș

Primăria Caransebeș nu va organiza niciun eveniment cu ocazia zilei de 1 Decembrie. Restricțiile din pandemie obligă administrația publică locală să evite orice fel de activitate dedicată atât zilei naționale cât și sărbătorilor de Crăciun.

Primarul Caransebeșului, Felix Borcean i-a anunțat pe consilierii locali că în acest an nu se organizează festivitățile dedicate zilei de 1 Decembrie, nici târgul de Crăciun și nici Revelionul în aer liber:

Nu am luat în calcul nimic, pentru că nu se organizează, am înțeles că Episcopia ar face, dar în cadru restrâns, va oficia un Te Deum, apoi va depune coroane de flori și ne vom alătura și noi, dar atât, nu facem nimic, nu e momentul. Chiar am avut în fața Primăriei un grup de persoane care, prin tradiție participă la târgul de Crăciun și eu le-am spus că nu se organizează niciun târg și e și prematur să vorbim acum dacă nu știm ce se va întâmpla și cum va evolua pandemia. Nu organizăm nimic anul acesta nici Revelionul în aer liber”, a declarat primarul Felix Borcean.

leader board 728 x 90 px

Edilul a menționat că singura tradiție care se păstrează în acest an este iluminatul festiv de sărbători care va fi pornit la 1 Decembrie:

În general sunt aceleași ornamente ca și anul trecut, am mai adăugat câteva noi pe stâlpii din cartiere și în acest an mergem pe lumină albă”, a mai spus edilul Caransebeșului.